ACNEWS

Intim fotókkal zsarolta áldozatát egy férfi

A lány látszólag belement a zsarolásba, miközben a rendőrség már tettre készen várta az elkövetőt.

Hirdetés
Ad image

A lány látszólag belement a zsarolásba, miközben a rendőrség már tettre készen várta az elkövetőt.

Alkalmi partnere helyett a gödöllői rendőrök fogadták azt a 20 éves fiút, aki intim képekkel akart szexuális együttlétet kikényszeríteni egy 19 éves lánytól. Az áldozat látszólag belement, majd értesítette a rendőrséget -írja a police.hu

Egy gödöllői fiatal tett feljelentést 2022. szeptember 5-én, miután egy ismerőse néhány héttel azelőtt megkereste és elárulta: intim fotókat birtokol róla. Először kedveskedve akarta „befűzni” a lányt, mondván segít neki, ám a lány elutasította közeledését. A visszautasítást hallva a fiatalember hangnemet váltott: közölte, ha a lány nem fekszik le vele, akkor a nyilvánosságra hozza a képet. A lány többszöri erősködés után beleegyezett és megállapodtak, 2022. szeptember 6-án délelőtt lerendezik a dolgot. A találka helyszínéről és időpontjáról a feljelentéssel egy időben értesültek a rendőrök, akik már lesben várakoztak. A fiatalember megérkezett, belépve a lakásba levette a cipőjét, majd mielőtt rátért volna a lényegre két felfegyverzett vadidegen lépett ki addigi rejtekhelyéről. Nemcsak a cipő került sebtében vissza a lábra, az outfit kiegészült egy bilinccsel és egy vezetőszárral, majd a villámlátogatás villámgyorsan a rendőrkapitányságon folytatódott a gödöllői nyomozók társaságában.

P. Roland beismerő vallomást tett. Állítása szerint a visszautasítást nem kezeli jól, „van egy kattom” – fogalmazott. Mindent azért csinált, hogy megszerezze magának a lányt, de már nagyon megbánta. A rendőrség szexuális kényszerítés kísérlete bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés