ACNEWS

Iskolába menet fagyott halálra a 14 éves Natália

foto: illusztrávió / pixabay
foto: illusztrávió / pixabay
A lány öt órát feküdt a hóban egy parkolónál, de senki nem segített a gyereken.
Hirdetés
Ad image

Mint minden reggel, iskolába indult a kislány, de soha nem ért oda. 8:15 körül csörgött az apja telefonja, és a lány elmondta, hogy nem érzi jól magát, nagyon szédül. Ám azt nem tudta megmondani, hogy pontosan hol van. Ezt követően a gyereket már nem lehetett elérni a mobiltelefonján.

Natália apja azonnal kétségbeesett kutatásba kezdett, amiben a barátok is segítettek. Mivel nem találták, az apa délelőtt 10 óra körül bement a Krakkó melletti kisváros, Andrychów rendőrségére, és könyörgött, hogy keressék meg a lányát.

Az illetékesek azonban nem léptek. A rendőrök megvárakoztatták, és csak sokára hallgatták ki. Végül mégis keresni kezdték, de nem ők, hanem az apa egyik barátja találta meg Natáliát 13:30 körül. Mozdulatlanul ül egy szupermarket parkolója melletti hirdetőtáblánál mínusz 3 Celsius fokban.

A szupermarket egyik alkalmazottja vagy vásárlója sem vette észre a lányt a hóban. Állítólag több tucat járókelő ment el mellette. Nem állt meg egy sofőr sem. A forgalmas helyen senki nem törődött a magatehetetlen gyerekkel.

Mire megtalálták, a teste akkora már kihűlt, amikor a helyszíni elsősegélynyújtás után a mentők végül 14 óra körül kórházba szállították. A segítség későn érkezett! A tinédzser meghalt a krakkói klinikán. Később kiderült, hogy súlyos vérzés okozta agyödémában halt meg. A gyors segítség megmenthette volna Natáliát.

Állítólag nem ez volt a család első sorscsapása: amikor Natália kicsi volt, édesanyja 32 évesen rákban halt meg. A kislány tragikus történetet a bild.de. írta meg.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés