ACNEWS

Ismét meglepetést okozott a Comedy Central

Nem hiszed el, ki bújt meg utolsó alkalommal a zacskó alatt!

Hirdetés
Ad image

Nem hiszed el, ki bújt meg utolsó alkalommal a zacskó alatt!

Az elmúlt közel két hónapban a népszerű humorcsatorna minden héten más produkcióval szórakoztatta a rajongóit. Feszültség, dráma, viták és kíváncsiság jellemezte az elmúlt időszakot, hiszen minden hétvégén ment a lázas találgatás, ki dalolhatja zacskóval a fején a Family Guy főcímdalát. Utolsó hétre egy igazi meglepetéssel készült a csatorna: nem más, mint a Comedy Central hangja és a Zacskós Énekes műsorvezetője, Lengyel Tamás adta elő a polgárpukkasztó animációs sorozat intrózenéjét, elvarázsolva ezzel a csatorna Facebook oldalának követőit.

„Bízom benne, hogy nagyon jól szórakoztak a nézők ezalatt a két és fél hónap alatt, és kíváncsian találgattak, ki bújhat meg hétről hétre a zacskó alatt” – mesélte a produkció házigazdája, aki reméli, hogy a rajongók elég trash-nek és poénosnak találták az ő előadását is, és nevettek egy jót.

Lengyel Tamás mókás karakternek gondolja a Family Guy-ban főszereplő Griffin család értelmiségi házikedvencét, Briant és a való életben is imádja a kutyákat, majd mindenképp szeretne is egy sajátot.

 „Sajnos a jelenlegi körülmények nem teszik lehetővé, hogy legyen egy kutyusom, de azért, ha jól meggondolom, beszélő háziállatot inkább nem akarok” – mesélte nevetve.

A népszerű színész szerint fontos, hogy a Family Guy és a hozzá hasonló sorozatok reflektáljanak a közéletre, politikára és a társadalomra amellett, hogy természetesen kikapcsolódást is nyújtanak.

„Imádom, hogy a Family Guy nem csak egy szórakoztató animációs film, hanem olyan témákat, problémákat érint, amelyek nagy társadalmi jelentőséggel bírnak. Úgy gondolom, hogy fontos ezekkel foglalkozni, és ez a népszerű sorozat tökéletesen teszi ezt: a részek alatt mindig van egy megvilágosodás, egy ’aha’ pillanat” – fejtette ki a humorcsatorna hangja.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés