ACNEWS

Ismét megtámadták Gábor Zsazsa özvegyét

Nyár végén Budapesten, nemrégiben pedig Berlinben vált bűnözők áldozatává Fréderic von Anhalt.

Hirdetés
Ad image

Nyár végén Budapesten, nemrégiben pedig Berlinben vált bűnözők áldozatává Fréderic von Anhalt.

Anhalt herceg tisztázta magát Heidi Klum férjének állításai után: Tom Kaulitz ugyanis azt állította, hogy a herceg pénzt ajánlott neki, és felkérte, legyen az örököse. Gábor Zsazsa özvegye most megerősítette, hogy továbbra is keresi elhunyt felesége 24 milliárd forintot érő vagyonának magyar örökösét. A terve azonban ismét csúszott, mert a német üzletembert nemrég megint megtámadták. Ezúttal Berlinben vált bűnözők áldozatává” – írja a Blikk.

Anhalt herceget mostanában az ág is húzza. Nem csupán Gábor Zsazsa öröksége körüli mizériával kell megküzdeni, de az utóbbi időben sorra érik a csapások. Augusztusban a Duna-parton sétálgatott, amikor egy rablótámadás áldozata lett, amely során leütötték, és ellopták azt a luxusóráját, amit még a színésznőtől kapott ajándékba. Most újabb támadás érte, csak most a német fővárosban vették célul.

„Kórházban voltam Berlinben, ezért nem jelentkeztem az elmúlt időszakban (…) Lehet azért, mert idősebb vagyok és egyedül sétáltam megint, célponttá váltam. Az történt ugyanis, hogy megint megtámadtak, ezúttal ketten. Amikor a német fővárosban járok, mindig a Brandenburgi kapu közelében lévő Adlon Hotelben szállok meg és szeretek a környéken sétálni. Egészen Charlottenburg városrészig szoktam elmenni a Tiergarten nevű parkon keresztül. – mesélte el a napilapnak Anhalt herceg, akitől támadói megpróbálták elvenni az értékeit, de ezúttal pórul jártak.

„Nem jártak sikerrel, mert nem volt nálam semmi. Ám az egyik bordám eltört a támadásban, így kórházba vittek, ahol egyébként megtettem a feljelentést” – magyarázta Von Anhalt, aki pár napja visszautazott Amerikába, hogy összeszedje magát.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés