ACNEWS

Isten vigyázott a csepeli toronyházból kizuhant gyerekre

A kisfiú pénteken zuhant ki a panelház ötödik emeletéről, nemhogy megúszta a 15 méteres zuhanást, de túl van az életveszélyen.
Hirdetés
Ad image

Isteni csodaként emlegetik az az orvosok a csepeli kisfiú balesetét, aki rejtélyes körülmények között kiesett egy csepeli toronyház ötödik emeletéről. A hároméves fiúcska zuhanását egy bokor tompította, emiatt élhette túl a balesetet. Pedig a kisgyermekkel mentő száguldott a kórházba, útközben segíteni kellett a légzését. Egy rokona a Bors munkatársának elárulta: a gyerek már túl van az életveszélyen. Azóta a tüdejében megszűnt a nyomás, és segítség nélkül is képes levegőt venni, valamit a belső vérzése is elállt.

A lap neve elhallgatását kérő informátora elárulta: bent járt a kisfiúnál a kórházban. A gyerek három bordája tört a zuhanás következtében, a vállát is zúzódások borítják. Az orvosok és a család is reménykedik a legjobbakban, hogy a kicsit rövidesen hazaengedik a kórházból. Egy szomszéd, aki jól ismeri a családot, a helyszínen volt a baleset idején. Szerinte az angyalok vigyáztak a kisfiúra, hogy ezt a balesetet túlélhette.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés