ACNEWS

ITM: Az egyháznak is alkalmaznia kell a technológiai fejlődés vívmányait

A technológiai fejlődés vívmányait az egyháznak is alkalmaznia kell, ha eredményes evangelizációs munkát akar folytatni - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára kedden Az aktív hitélet támogatása digitális eszközökkel című online konferencián.

Hirdetés
Ad image

A technológiai fejlődés vívmányait az egyháznak is alkalmaznia kell, ha eredményes evangelizációs munkát akar folytatni – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára kedden Az aktív hitélet támogatása digitális eszközökkel című online konferencián.

Nagy Balázs szerint az egyháznak minden embert el kell érnie, ezért ha az emberek újságokból, rádióból, televízióból tájékozódnak, keresztény újságokat, rádiókat és televíziókat kell létrehozni, ha pedig az ember az online térben van jelen, akkor az egyháznak is ott kell lennie.

Az egyház a történelem során mindig el tudta érni az embereket, ezért ha ez jelenleg nehezebben megy, jobban kell látszani – mondta, hozzátéve: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a jó gyakorlatokat, amelyek ezt elősegítik az online térben. (MTI)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés