ACNEWS

Itt a nagy 2021-es bébibumm! – Ezek a sztárbabák születtek idén

A pandémia alatt több örömteli pillanat is történt a sztárvilágban, ugyanis számos híresség nézett anyai és apai örömök elé. A kis lurkók minden egyes mozdulatát százezrek zabálták a közösségi médiában, büszke szüleik legnagyobb örömére.

Hirdetés
Ad image

A pandémia alatt több örömteli pillanat is történt a sztárvilágban, ugyanis számos híresség nézett anyai és apai örömök elé. A kis lurkók minden egyes mozdulatát százezrek zabálták a közösségi médiában, büszke szüleik legnagyobb örömére.

Kardos Eszter

A Barátok Közt volt sztárja még január elején hozta világra második gyermekét, így náluk csodálatosan indult az újév.

„A lányunk a Győrfy Zita nevet kapta. Hercegnős nevet szerettünk volna adni neki és Zita volt az utolsó magyar királyné” – indokolta döntését a sztár.

 

Dombi

A híres humorista szintén januárban nézett apai örömök elé. Dombvári István mindig is diszkréten kezelte a magánéletét, a humorista még nyáron vette el titokban a kedvesét, aki akkor már a szíve alatt hordta közös gyermeküket.

Szalóki Ági

A népdalénekesnő családja tavasszal bővült, ugyanis megszületett a kisfia, Áron. A picit kíméli a nyilvánosságtól, de egy posztjában, erős, egészséges babának írta le.

Hódi Pamela

Május elején látta meg a napvilágot az influencer második kislánya, Evolet Olívia. Sokan remélik, hogy ez megerősítette Pami és kedves, Bence kapcsolatát, akik a terhesség előtt még a szakításon gondolkodtak. 

Dobrády Ákos

A TNT dögös kopasz frontembere igen keveset oszt meg a magánéletéről, mióta évekkel ezelőtt szakított Iszak Eszterel. Azóta mindketten boldog párkapcsolatban élnek, sőt Ákos a nyáron édesapa is lett!

„2021 06. 06-án, 13.07 perckor világra jött Dobrády Bende Mór!” – számolt be Ákos.

Karsai Zita

A táncosnő az élő példája annak, hogy negyven felett is érdemes babát vállalni. Zita 42 évesen adott életet kislányának. Az első napok azonban drámainak teltek, a kicsi ugyanis besárgult. Szerencsére azóta minden a legnagyobb rendben a kis Lilivel.

Ada

A műsorvezetőnő két tinédzserfiú édesanyjaként maga is megdöbbent, amikor kiderült, kislányt hord a szíve alatt új kedvesétől. A sztár különleges nevet választott a picinek:

„Szia Világ! Kiss Freya Jazmin néven kezdtem meg apró lépteim ebben a világban” – írta az Instára a Németországban élő Ada.

Horváth Éva

A 42 éves modell, műsorvezetőnő nyár végén adott életet második kisfiának, Alexnek. A sztárt megviselte a várandósság, a napokban vlogot indított, ahol többek között a terhessége és a szülése nehézségeiről is őszintén beszélt.

 

Dér Heni

A vadóc énekesnő egy gyönyörű kisfiúnak adott életet, akinek a Bendegúz nevet adták a párjával.

Young G

Talán az év legdrámaibb baba várása volt a rapper kedvesének, Norinának a várandóssága. A kismamánál ugyanis súlyos, az egészségét kockáztató nőgyógyászati problémát találtak az orvosok, ezért a 36. hétben világra kellett hozni a picit. Norinára azonban további műtét várt és orvosi kezelések, szerencsére mára mind a ketten tökéletes egészségnek örvendenek.

 

Berki Krisztián

Minden bizonnyal az év levitatottabb szülése volt a botrányhős sztár kedvesének. Az eseményt élőben lehetett követni, ami többeknél kiverte a biztosítékot. A lényeg azonban, hogy egészségesen jött világra a sztár második gyermeke, Emma Katerina.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés