ACNEWS

Itt a nagy 2021-es románctérkép! – Házasságok és szakítások tömkelege

Visszanézve az éves termést celebszakításokból és házasságokból, meg kell hagyni, hogy elképesztően mozgalmas volt az idei év. Most összegyűjtöttük a legnagyobb drámákat és lagzikat 2021-ből. Hosszú a lista!

Hirdetés
Ad image

Visszanézve az éves termést celebszakításokból és házasságokból, meg kell hagyni, hogy elképesztően mozgalmas volt az idei év. Most összegyűjtöttük a legnagyobb drámákat és lagzikat 2021-ből. Hosszú a lista!

A legemlékezetesebb szakítások:

Xantus Barbarára a pandémia alatt talált rá a szerelem, kapcsolata azonban négy hónap után véget ért.

„Néhány hónapos fellángolás volt ez a szerelem, de csalódni voltam kénytelen, hát továbbléptem. Romantikus típus vagyok, és úgy hiszem, a szerelem nincs korhoz kötve. Ugyanakkor vannak dolgok, amik nekem egy kapcsolatban fontosak. A párom a társam is kell hogy legyen, és jó érzés, ha félszavakból is megértjük egymást. Egy szerelem számomra így kerek” – vallotta be a Blikknek Barbara.

Lola és kedvese, Norbi két és fél után szakítottak. Kapcsolatuk elején minden jól alakult, úgy tűnt, az énekesnő végre révbe ért. Lola édesapja eleinte nagyon örült az új udvarlónak, ám a lányánál hamarabb meglátta a jeleket, hogy Norbi nem lesz az igazi.

„Nagyon boldogok voltunk az első két évben, aztán magam sem tudom, hogy mikor, de elfogyott a lendület, elmúlt a szerelem. Talán a harmadik év volt a vízválasztó” – mesélte a Hot!-nak Lola.

Czippán Anettnek idén a második kapcsolata ment tönkre a TV2 berkein belül.

„Azt éreztem, nem ez az én utam, nem ez az én jövőm. Nem ebben a kapcsolatban fogok kiteljesedni. Két ember két irányba futott, közös cél nélkül. A szerelem elmúlt, az egységünk felbomlott. Így pedig már nem lehet egy párkapcsolatot működtetni” – mesélte a Story magazinnak Czippán Anett.

Shane Tusup 2019 óta Courtney Brewerrel alkotott egy párt, de annak is vége lett. Az edző viszont nem ült a babérjain, és még ebben az évben összejött Szabó Zsófival.

„Nem tudtam, nem is akartam még nyitni egy új kapcsolatra. Shane viszont nem adta fel, hogy közel kerüljön hozzám. A kitartása pedig levett a lábamról. Nagyon jól udvarolt, hihetetlen romantikus alkat. Shane mellett újra boldog nő vagyok” – mesélte a Storynak Szabó Zsófi.

 

 

Tolvai Reni és Kállay Saunders András 11 éve volt már együtt, idén viszont úgy döntöttek, különválasztják útjaikat.

Schmuck Andor és fiatal párja, amilyen gyorsan összejött és összeházasodott, olyan gyorsan is vált el.

„Házasság felbontása, Eszterrel úgy döntöttünk elválunk” – tudatta akkor röviden a nagyérdeművel az ex-politikus.

Joshi Bharat 31 év után vált el idén feleségétől, Csillától.

„Igen, valóban válunk, és a válópert én indítottam el. Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük, de az sosem változik, hogy Csilla továbbra is a lányom édesanyja marad” – mondta akkor a 66 éves sztár a Blikknek.

Mádai Vivien hatévnyi házasság után szakított Zoltánnal.

„Életem egy meghatározó szakasza most véget ért. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mostantól külön utakon folytatjuk tovább. Tesszük mindezt a legnagyobb barátságban és békességben, közös gyermekünk érdekében, aki mindkettőnk számára a legfontosabb. A magánéletemmel kapcsolatban többet nem szeretnék megosztani, kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben” – nyilatkozta a műsorvezető a tenyek.hu-nak.

Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc, azaz Fecó a közösségi oldalaikon jelentették be, hogy szakítottak.

„Egy nő, ki mellett a legnagyobbat fejlődtem meg. Megannyi dolgot köszönhetek neked… Kitartottunk egymás mellett és emeltük egymást azért, hogy építhessünk egy közös jövőt. Azonban elcsúsztunk valamin… Ennek ellenére elképesztő, miken mentünk keresztül és mennyi közös élményt adtál nekem. Tisztelettel, szeretettel gondolok Rád és Ránk! Köszönöm az elmúlt két évet Bec… Hatalmas érték vagy!” – lehetett akkor olvasni Fecó posztjában.

– Mindenkit ledöbbentett a hír, mikor Marsi Anikó és Palik László 16 évnyi együttlét után bejelentették a válásukat. Azóta már mindketten rátaláltak a boldogságra. Anikó, Szulák Andrea exével jött össze, míg László egy ügyvédnővel.

A legemlékezetesebb esküvők:

Puskás Peti és Dallos Bogi, még az X-Faktor forgatása alatt szeretett egymásba, idén pedig végre kimondták a boldogító igent. Azóta mindkettőjük vezetékneve: Puskás-Dallos.

 

 

Dér Heni és Bakos Gergő még év elején házasodtak össze. Az énekesnő akkor már a szíve alatt hordta gyermekét.

„Gondolkoztam, hogy lesz így a covid alatt meghitt történet a mi nagy napunkból, és a válasz: sehogy. Mégis ettől lett szép végül, mert igazán emberi. Nagyon szeretjük egymást Gergővel, és mindketten egyetértünk abban, hogy nem a klisék teszik bensőségessé és örömtelivé az életünk fontos pillanatait, hanem az, hogy érezzük egymásban, ő az igazi” – mesélte az énekesnő.

Anger Zsolt titokban vette el a kedvesét, és csak a lagzi után egy hónappal árulták el a történteket. A páros 2016-ban vállalta fel a kapcsolatát, a pár a Kincsem című film forgatásán ismerkedett meg.

Rékasi Károly és Pikali Gerda a budai várnál keltek egybe sokévnyi együttlét után.

Majka úgyszintén sok éves együtt töltött idő, és két gyermek után vette el Dundikát. Lakodalmuktól az egész sajtó zengett napokig.

– A legnagyobb csinnadrattát végül Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tudhatja magáénak. A pár nem spórolt semmin, mikor az esküvőjükről volt szó.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés