ACNEWS

Itt a nagy bejelentés! Szalai Ádám visszavonul

Szalai Ádám Fotó: Youtube
Szalai Ádám Fotó: Youtube
A profi labdarúgó ma közölte mindenkivel, hogy ezentúl egészen másra fog koncentrálni az életében.
Hirdetés
Ad image

Szalai Ádám a tavaly szeptemberi a Magyarország–Olaszország Nemzetek Ligája-mérkőzésen lépett pályára utoljára címeres mezben. A 35 éves játékos, most a Telkiben jelentette be, hogy végleg visszavonul.

„Be szeretném jelenteni, hogy ezennel befejezem az aktív pályafutásomat. Többször hangsúlyoztam, hogy a 12 éves Bundesliga-karrierem után ott is szerettem volna befejezni az aktív pályafutásomat, ahol profi labdarúgó lettem. Az volt a célom, hogy a legmagasabb szinten kezdjem el és fejezzem be. Volt egy egyéves kitérőm, de ettől függetlenül nagyon büszke vagyok erre a 12 év Bundesligára, arra, hogy négy különböző Bundesliga-csapatban szerepelhettem, arra, hogy jelenleg a legeredményesebb magyar labdarúgó lehetek a Bundesligában, arra, hogy két csapattal Bajnokok Ligájában szerepelhettem és mindkét BL-szereplésből kivettem elég komolyan a részemet. Arra, hogy ezalatt folyamatosan válogatott játékos lehettem” – mondta a sajtótájékoztatóján Szalai Ádám.

A 35 éves, 86-szoros magyar válogatott támadó januárban bontott szerződést az FC Basellel, amelyben tavaly február óta 24 meccsen hat gólt szerzett és egy gólpasszt adott, azóta nem volt csapata. A szakítás előzménye, hogy október közepén a klubnál megtiltották Szalai Ádámnak, hogy részt vegyen a svájci bajnokságban legutóbb ezüstérmes gárda edzésein, aztán viszont a bázeli polgári bíróság november közepén úgy döntött, hogy a támadó a továbbiakban is edzhet a csapattal – írja az m4sport.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés