ACNEWS

Itt a titok: Várkonyi Andi ezért boldogabb, mint valaha volt

Várkonyi Andreát a tenyerén hordozza a férje Fotó: LifeTV
Várkonyi Andreát a tenyerén hordozza a férje Fotó: LifeTV
Mészáros Lőrinc felesége korábban minden idők egyik legszebb híradósa volt, nem mellesleg orvos, pszichológus és családanya.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentő tartalmú nyilatkozatot adott Várkonyi Andi a Story magazinnak, amiben elárulta, hogyan fogadta a családja az új párját, Mészáros Lőrincet.

„Hát nem mondom, hogy nem lepődtek meg a szüleim, de inkább az érdekelte őket, hogy milyen ember valójában Mészáros Lőrinc. Hamar meggyőződtek arról, hogy nekem való. Nóri is jól fogadta, ma pedig több mint kiváló a viszonya Lőrinccel. A férjem érdemeit élteti, hogy egy kamasz gyerekkel így meg tudta találni a hangot. Kiváló érzékkel tudta Nórira bízni az ő közeledési ritmusát, elképesztő türelme van, nyugalom veszi körül, teret adott a lányomnak arra, hogy megismerhesse” – nyilatkozta Andi a magazinnak.

„…Egy fantasztikus házasságban élek. Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataimban nem volt példa. Mindent meg tudunk beszélni, minden körülmények közt összekapaszkodunk, és a legnagyobb tisztelettel vagyunk egymás iránt” –tette hozzá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés