ACNEWS

Itt az új őrület: menj egyedül nászútra

Egyre többen mennek el egyedül nászutazni / Fotó: Pixabay
Egyre többen mennek el egyedül nászutazni / Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

Egyre több nő érzi úgy, hogy nem akarják megvárni álmaik hercegét ahhoz, hogy ellátogassanak arra a helyre, ahova nászútra utaznának.

A nászút egy különleges utazás, amit az ifjú házasok közvetlenül az esküvőjük után ejtenek meg. Ez az út a mézes hetekről szól, a romantikáról, és arról, hogy a friss házasok fülig szerelmesek egymásba.

Rengeteg nő várja fehér lovon a hercegét, akiben megtalálhatja egy életre a társát, és akivel részt vehet ezen az élményekkel dús különleges úton, de sajnos ez a várakozás egy idő után igencsak fárasztóvá válik. A sok csalódás miatt sokan elvesztik a hitüket abban, hogy valaha rátaláljanak életük párjára.

Éppen ezért indult el a szóló nászút trendje, amely az önszeretetről, önelfogadásról szól.

Mia Williams volt az első nő, aki úgy érezte, önmagával kell elmennie nászútra. Mia évek óta várt arra, hogy találjon valakit, akivel beutazhatja a világot. De mivel nem bukkant fel a szőke herceg, úgy döntött, hogy a várakozásnak vége, és elindult az önálló nászútjára.

A 27 éves lány szerint nagy különbség van a „szóló nászút” és az egyedül tett utazás vagy nyaralás között.

„A szóló nászút teljes feltöltődés volt számomra, mert úgy érzem, visszakaptam az erőmet. Egy szóló utazásra csak azért megy el az ember, hogy egyedül megtapasztaljon egy új várost vagy országot, de egy szóló nászút kifejezetten az önmagad iránti szeretetre és elfogadásra épül, amit magadban szeretnél érezni és megtapasztalni” – mondta a Newsweek-nek Mia.

A nő az útja során arra törekedett, hogy átjárja a romantika és a szerelem, attól függetlenül, hogy épp nem volt se barátja, se szerelme. Ezeket az érzéseket ugyanis önmagában kereste.

Mia ajánlására azóta több nő is elment szóló nászútra. Ők is azt érezték, hogy az útjuk alatt igazi összhangba kerültek önmagukkal.

Egy nő két fájdalmas szakítás után döntött úgy, hogy ideje egyedül nászutaznia.

„A szakítások után Saint Luciára akartam menni. Nyilvánvalóan nem vagyok házas, és nem járok senkivel, úgyhogy arra gondoltam, hogy szeretek egyedül utazni, és ahelyett, hogy várnék arra, hogy majd akkor menjek el erre a helyre, amikor már egy állandó kapcsolatban leszek, miért ne menjek el most?” – mondta a nő.

„Fantasztikus élmény volt, mindenképpen ajánlom az egyedülálló nőknek” – tette hozzá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés