ACNEWS

Itt jelentkezhet azonnali és ingyenes CT-vizsgálatra

CT-illusztráció / Pixabay
CT-illusztráció / Pixabay
Soron kívüli CT-vizsgálati időpontokkal segíti a budapesti daganatgyanús betegek mielőbbi diagnosztizálását és a már ismert daganatos betegek terápiájának előrehaladását a Semmelweis Egyetem (SE) - írja az MTI.
Hirdetés
Ad image

December 31-ig 2088 daganatgyanús vagy már diagnosztizált daganatos páciens CT-vizsgálatát tudják soron kívül elvégezni.

A program rendkívül gyors diagnosztikára ad lehetőséget, hiszen a vizsgálatok hét napon belül elérhetők, de sok esetben akár aznapra is tudnak időpontot adni a betegeknek, a lelet pedig három napon belül elkészül.

A CT-vizsgálatok szakorvosi beutalóval három budapesti helyszínen vehetők igénybe a program részeként: az Orvosi Képalkotó Klinika Korányi Sándor utca 2. szám alatti telephelye mellett a klinika sebészeti és transzplantációs radiológiai osztályán (Baross utca 23.) és a Szent Rókus klinikai tömbben (Gyulai Pál utca 2.).

A klinika igazgatója hangsúlyozta: ebben a programban nem az egészséges, esetleg kockázati csoportba tartozó emberek szűréséről van szó, hanem kimondottan olyan vizsgálatokról, amikor már felmerült a daganatgyanú vagy ismert daganatos betegséget kell nyomon követni CT-vel, éppen ezért csak szakorvosi beutalóval tudják ellátni a betegeket.

Közölték: a daganatgyanús esetek várólistájának csökkentését célzó Budapest Onko-projektben az egyetem tizenegy kerület – VII., VIII., IX., X., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXIII. – lakosait várják.

A programról bővebb információ a klinika honlapjának Budapest Onko-projekt menüpontjában érhető el. A vizsgálatokra időpontfoglalás hétfőtől péntekig 8-16 óra között, szombaton 8-12 óra között a 06 20 825 8827-es telefonszámon, illetve a bponko@semmelweis.hu e-mail-címen lehetséges – írták.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés