ACNEWS

Itt vannak 2021 legemlékezetesebb pillanatai!

Sokkoló interjú, tragikus veszteség, hatalmas pénzeső és két szuri… többek között ezek miatt marad emlékezetes az idei év a sztárvilágban és a mindennapi életünkben.

Hirdetés
Ad image

Sokkoló interjú, tragikus veszteség, hatalmas pénzeső és két szuri… többek között ezek miatt marad emlékezetes az idei év a sztárvilágban és a mindennapi életünkben.

Meghan megrázta a pofonfát

Nagyjából az egész világ, de tán az univerzum más pontjain is megállt az élet 2021. március 7-én, amikor a brit királyi családnak hátat fordító Meghan Markle és Harry herceg interjút adott az amerikai tévézés nagyasszonyának, Oprah Winfrey-nek. A másfél órás beszélgetés alatt számos, addig ismeretlen titok derült ki a fiatalok életéről. „Nem akarunk félelemben élni” – jelentették ki Oprahnak. Meghan élete valódi pokol volt az elmondása szerint, rendszeresen összekapott Katalin hercegnével, miközben volt, hogy hónapokig el se hagyhatta a lakását. A kapcsolat azóta is feszült köztük és a királyi család között.

Fotó: YouTube

Elhunyt a magyar színjátszás legnagyobb alakja

Szomorú napra ébredt az egész ország április 16-án, ugyanis 85 éves korában elhunyt a magyar film-és színháztörténelem legendája, Törőcsik Mari. A Nemzet Színésznője hosszú évek óta betegeskedett, számtalan alkalommal szorult kórházi kezelésre, élete utolsó heteiben is kórházban volt. Karrierje 1955-ben kezdődött a Körhinta című filmmel, olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Déryné, hol van? vagy a Szerelem. A színpadtól 2018-ban vonult vissza megrendült egészségi állapota miatt, de 2020-ban még forgatott a Psycho 60 című rövidfilmben.

Fotó: MTVA

Britney felszabadult

Az énekesnő igazi hadjáratot indított az édesapja, Jamie Spears ellen. A 40 éves popdíva állítólag megelégelte, hogy hosszú évek óta apja kezeli a pénzügyeit és gyámkodik felette. Való igaz, Britney-nek korábban szüksége volt a segítségre, ugyanis komoly alkohol- és drogproblémákkal küzdött, a kétezres évek végén öncsonkitásként nullásgéppel tolta le a haját… szóval kapott egy masszív idegösszeomlást. Az ítélet szerint Britney már rendben van, bár néhány videója továbbra se erről tanúskodik, miközben bejelentette, újra énekelni fog.

Fotó: Wikipédia

Rúzsa Magdi égi áldása

Hatalmas örömhír járta be a magyar bulvársajtót, ugyanis az ország egyik leghíresebb énekesnője bejelentette, hogy babát vár. Itt azonban nem ért véget a történet, ugyanis Magdi, nem egy, nem is kettő, hanem három kicsit hord a szíve alatt! Az énekesnő már a várandóssága harmadik harmadában jár, folyamatos orvosi megfigyelés alatt tartják, sőt a legutolsó hírek szerint az ünnepi időszakot már kórházban kellett töltenie, ugyanis egyre nagyobb a pocakja, a picik nyomják a bordáit és a tüdejét. A sztár azt is elárulta már, hogy két fia és egy lánya lesz, név szerint Zalán, Keve és Lujza.

Fotó: MTVA

Pókerember mindent vitt

Senki nem gondolta volna, hogy egy tini hálószövögető csábít mindenkit vissza a mozikba. A koronavírus miatt drasztikusan visszaesett a mozik bevétele, olyan filmek buktak meg, mint az Örökkévalók vagy a Fekete özvegy. A Pókember: Nincs hazaút azonban egyszerre mozgatta meg a világot, ugyanis egy hét alatt több mint 300 milliárd forintot termelt világszerte és szakértők szerint a Tom Holland és Zendaya főszereplésével készült film a következő hetekben simán megduplázhatja ezt az összeget. Ilyen nagyságú bevételre utoljára két éve, a Bosszúállók befejező részénél volt példa.

Fotó: Sony/Disney

+1: Add a karod

Bizony, szó szerint az egész világ egy emberként  vonult világszerte több százezer oltópontra, hogy megkapja legalább az első két, koronavírus elleni vakcináját. A világjárvány a folyamatosan mutálódó vírus miatt továbbra is tart, ám a halálozási arány jelentősen visszaesett a gyors segítségnek köszönhetően. Szakértők szerint jövőre jelentősen javul a járvány, addig is világszerte fokozottan ajánlják a harmadik oltás felvételét is.

Fotó: Pixabay

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés