Megkezdődött a fővárosi intenzív patkányirtás

Pataki József 2019.05.21. Itthon

Megkezdődött a fővárosi intenzív patkányirtás

A terveknek megfelelően megkezdődött a fővárosi intenzív patkányirtás négy kerületben – tudatta az országos tisztifőorvos beszámolójára hivatkozva a Főpolgármesteri Hivatal hétfőn az MTI-vel.

cba bejegyzeseknél(200x300)

A terveknek megfelelően az V., a IX., a XIII. és a XX. kerületben kezdte meg a munkát a patkányirtásért felelős cég tizenegy brigádja – olvasható a Müller Cecília országos tisztifőorvos jegyezte tájékoztatóban, amelyet a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-nek is megküldött. A beszámolóban azt írták, a csatornakezelési technológiát a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai a XX. kerületben szemrevételezték és „mindenben megfelelőnek találták”. A kezelés a forgalomban nem okozott aránytalan fennakadást.

Az elsőként kijelölt utcák komplett kezelésének háromhetes üteme tarthatónak tűnik, a következő háromhetes ciklus kijelölését a héten tervezik, felhasználva az első ütem tapasztalatait – olvasható. Közölték azt is, hogy az irtásról tájékoztató plakátokat hamarosan megkapják az érintett kerületek a Főpolgármesteri Hivataltól. (MTI)

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)