Semjén Zsolt: Gyurcsány őrült, de nem hülye

AC News 2017.03.24. Itthon

Semjén Zsolt: Gyurcsány őrült, de nem hülye

Brutális kampányra számít idén Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes azt állítja, bár nem lát valós kihívót, számítanak a versengésre.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A miniszterelnök-helyettes a Magyar Időknek adott interjújában fejtette ki, hogy kemény kampányt vár. Elmondta, hogy bár szerinte sem a káoszos balliberális oldal, sem a Jobbik nem tekinthető releváns kihívónak, mégis véres kampányra lehet számítani, állítása szerint ugyanis nehéz lesz a jobbközép veszélyérzetét felszítani és mozgósítani. Hozzátette, azért számít harcra, mert az ellenzéknek a 2018-as választás igazi tétje a puszta megmaradás.

Semjén a Jobbikot sem látja ellenfélnek, úgy vélekedik, hogy Vona Gábor feladta a Jobbik törzsszavazóit, hogy balra való nyitással megpróbáljon a Fidesz–KDNP kihívójává válni, így két szék között a pad alá esik.

- Mind a baloldal, mind a Jobbik vezetőinek ezért a választás egzisztenciális kérdés, s ezért totális háborút fognak vívni. Mivel reális, életképes alternatív programjuk nincs, kétségbeesésükben csak a gyalázkodás marad. Főleg, ha ehhez külföldről megrendelést és muníciót kapnak - fejtegette a lapnak.Gyurcsányról is határozottan fogalmaz:

- A baloldali összefogás is kérdéses. Ez jól látszik Gyurcsány Ferenc mozgásán, aki őrült, de nem hülye. Őt nem érdekli a győzelem, csak a saját szerepe, az, hogy a romokon ő legyen a baloldal vezére - nyilatkozta.

Az interjúban emellett elmondta, hogy a honosítást Magyarország leghatékonyabb eszközének tartja a határon túli magyarság asszimilációjával szemben, aminek a tekintélyét csak az utódállamok próbálják titkosszolgálati módszerekkel és dezinformálással aláásni.

 

Eddig 940 ezren kaptak állampolgárságot, többségük a Kárpát-medence lakójaként, emellett 32 ezer kérvényt elutasítottak, míg 55 esetben büntetőeljárás indult.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT