Szabados Ákos jelenlegi polgármestert támogatja a pesterzsébeti Fidesz

Pataki József 2019.07.17. Itthon

Szabados Ákos jelenlegi polgármestert támogatja a pesterzsébeti Fidesz

Megállapodással zárultak a tárgyalások a XX. kerületi Fidesz és Szabados Ákos között, aki korábban többször MSZP-s színekben lett polgármester.

cba bejegyzeseknél(200x300)

A Facebook-bejegyzés szerint a Fidesz és Szabados Ákos megállapodásának alapja, hogy félreteszik a pártpolitikát a helyiek érdekében: „Pesterzsébet hosszú távú fejlődése és biztonságának megőrzése a célunk".

Fontosnak tartják a hagyományok, a keresztény nemzeti kultúra megőrzését, ezért is gondolják szükségesnek a déli határkerítés megőrzését, valamint az illegális bevándorlás megállítását. Szabados Ákos támogatásáról biztosítja Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármestert; a cél a főváros és Pesterzsébet együttműködése.

Továbbá egyetértenek a kormány családpolitikájával, céljuk, hogy minél több fiatal válassza otthonának a kerületet. Ezért még több bölcsődei férőhelyet létesítenének, valamint folytatnák az oktatási-nevelési intézmények fejlesztését.

Kiemelten támogatnák továbbá a pesterzsébeti időseket, akiket tisztelnek - olvasható a Földesi Gyula választókerületi elnök jegyezte posztban. Szabados Ákos a sajtótájékoztatót után az MTI-nek azt mondta, hogy ő 2015 óta független polgármester.

Az őszi önkormányzati választáson nyitott az együttműködésre mindenkivel, akinek elsődleges célja a kerület fejlesztése. (MTI)

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)