ACNEWS

J.Lo bukott, most milliĆ³kat fizethet

J. Lopez / fotĆ³: Shutterstock
J. Lopez / fotĆ³: Shutterstock
A teljes turnĆ©jĆ”t lemondta J.Lo. Most rajongĆ³k szĆ”zezrei vĆ”rhatjĆ”k, hogy visszakapjĆ”k a pĆ©nzĆ¼k. J.Lo nak is anyagi bukĆ”s az elmaradt turnĆ©.
HirdetƩs
Ad image

MĆ”jus utolsĆ³ napjĆ”n Ć©rkezett a hĆ­r, hogy Jennifer Lopez lemondta amerikai, 30 Ć”llomĆ”sos turnĆ©jĆ”t. A hivatalos indoklĆ”s szerint az Ć©nekesnő szeretne tƶbb időt tƶlteni fĆ©rjĆ©vel, Ben Affleck-kel, gyerekeivel, valamint a kƶzeli barĆ”taival. Rossz nyelvek szerint azonban korĆ”nt sem ez a helyzet. Az internet bugyraiban felrƶppent pletykĆ”k szerint korĆ”ntsem kapkodtak annyira a jegyekĆ©rt az emberek, mint azt Lopez vĆ”rta. Ennek oka az lehet, hogy mĆ”r az albumhoz kapcsolĆ³dĆ³ dokumentumfilmet se fogadta a kƶzƶnsĆ©g kitƶrő ƶrƶmmel, olyannyira nem, hogy TikTokon csak Ćŗgy zĆ”poroznak a leĆ©gető videĆ³k.

Jenny from the Block

A legtƶbben azĆ©rt kritizĆ”ljĆ”k az Ć©nekesnőt, mert mĆ©g mindig Ć”llĆ­tja, hogy ő ā€žJenny from the Blockā€. J.Lo karrierje eleje Ć³ta szereti hangsĆŗlyozni, hogy ő egy egyszerű, hĆ©tkƶznapi lĆ”ny BronxbĆ³l, Puerto Rico-i felmenőkkel. A spanyolajkĆŗak Ć©s a bronxiak kƶreiben pedig ez teljesen kiverte a biztosĆ­tĆ©kot. Lopez ugyanis Ć©ppen, hogy makog valamit spanyolul, ami miatt rendszeresen hozzĆ”k pĆ”rhuzamba Anya Taylor-Joy-jal, akiről kevesen tudjĆ”k, de fĆ©lig argentin. Ɖs folyĆ©konyan beszĆ©l tƶbb nyelven, kƶztĆ¼k spanyolul is. De nem ez a rajongĆ³k legnagyobb problĆ©mĆ”ja. A This Is Meā€¦ Now: A Love story cĆ­men futĆ³ filmben tƶbbszƶr is kiemeli bronxi szĆ”rmazĆ”sĆ”t.

Elmondja, hogy mĆ©g mindig mennyire kƶtődik a blokkhoz (ami amĆŗgy egy utca), ahol felnőtt Ć©s akĆ”rhĆ”nyszor arra jĆ”r, kĆ©r egy sonkĆ”s szendvicsen narancsszĆ­n Ć¼dĆ­tővel. ā€žAki tudja, az tudja.ā€ ā€“ hangzik el a filmben. Azonban mĆ©g mindig senki se Ć©rti, hogy mi az a narancsszĆ­n Ć¼dĆ­tő. A fő gond ezzel az, hogy bĆ”r Ć”llandĆ³ hangsĆŗlyt kap a szĆ”rmazĆ”sa, a kƶrnyĆ©ket mĆ©gse tĆ”mogatja. Tƶbb ott lakĆ³ is Ć”llĆ­totta az elmĆŗlt hĆ³napokban, hogy az Ć©nekesnő nĆ©ha felbukkan egy stĆ”bbal, elmegy a volt iskolĆ”jĆ”ba is. De anyagilag nem tĆ”mogatja a helyi kultĆŗrĆ”t, holott Bronx a mai napig nem szĆ”mĆ­t a legjobb kƶrnyĆ©kek egyikĆ©nek.

ƓriĆ”si pĆ©nzek mentek le a lefolyĆ³n J.Lo miatt

A fentiek miatt Ć©rthető, ha esetleg nem kihalĆ”sos alapon lehetett jegyet szerezni a turnĆ©ira, Ćŗgy, ahogy pĆ©ldĆ”ul egy Taylor Swift koncertre lehet. Azonban Ć­gy is rengeteg csalĆ³dott emberről beszĆ©lĆ¼nk, hiszen nem egy vidĆ©ki hakni a tĆ©ma. Lapunk egyik olvasĆ³ja a turnĆ© első koncertjĆ©re vett magĆ”nak jegyet, ami jĆŗnius vĆ©gĆ©n lett volna esedĆ©kes. Miamiba is rĆ©gen kifizette a nem Ć©ppen olcsĆ³ repjegyeket, amiknek az Ć”rĆ”t Ć­gy alapvetően bukta. TehĆ”t Ćŗgy is mĆ­nuszba kerĆ¼lt, hogy a koncertjegy Ć”rĆ”t a Ticketmaster visszatĆ©rĆ­ti. A szĆ”llĆ”sĆ©t Ć©s a repĆ¼lĆ©sĆ©t azonban nem kapja vissza. Ezzel pedig nem ő jĆ”rt Ć­gy egyedĆ¼l.

BĆ”r pontos szĆ”mok nincsenek, azt azĆ©rt lehet sejteni, hogy MagyarorszĆ”grĆ³l Ć©s EurĆ³pĆ”bĆ³l is tƶbben vĆ”sĆ”roltak ezekre a koncertekre jegyet, Ć­gy vĆ©lhetően ezrek, tĆ­zezrek buktĆ”k most a pĆ©nzĆ¼ket. ArrĆ³l nem is beszĆ©lve, hogy a turnĆ©ra mĆ”r minden kĆ©szen Ć”llt. Nem kevĆ©s ember idejĆ©t pocsĆ©kolta el az Ć©nekesnő feleslegesen. SzerencsĆ©re azonban azok, akik hivatalos oldalrĆ³l Ć©s nem mĆ”sodkĆ©zből vettĆ©k meg a jegyeiket, visszakapjĆ”k a pĆ©nzĆ¼ket. A Ticketmaster vĆ”sĆ”rlĆ³inak nincs mĆ”s dolga, csak vĆ”rni. Az oldalon feltĆ¼ntetett informĆ”ciĆ³k szerint 14-21 napon belĆ¼l megĆ©rkeznek az utalĆ”sok, aki pedig viszonteladĆ³tĆ³l vĆ”sĆ”rolt, annak jeleznie kell az igĆ©nyĆ©t az oldal szabĆ”lyainak megfelelően, hogy szeretnĆ© visszakapni a pĆ©nzĆ©t.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs