ACNEWS

Jaj, ne: Szabó Zsófi nős, többgyermekes pasival kavar?

Szabó Zsófi elégedetlen volt azzal, amit az RTL adhatott neki /Fotó: RTL
Szabó Zsófi elégedetlen volt azzal, amit az RTL adhatott neki /Fotó: RTL
A legfrissebb pletykák szerint a szép színésznő újdonsült dúsgazdag pasijának családja - felesége, több gyermeke - van.
Hirdetés
Ad image

Egyelőre az RTL sztárja nem erősítette meg és nem is cáfolta a hírt, de a Redditen máris beindult a pletyka. Többen tudni vélik, hogy Szabó Zsófi új szerelme az a dúsgazdag szír férfi, aki az Andrássy úti egyik luxusóra-szalon tulajdonosa.

„Szabó Zsófi, Danny DeVito szír hasonmásával randizik külföldön. Nézzétek meg az oldalát, az utóbbi időben milyen sok helyről posztolt. Ennek az új, szír származású idősebb úr az oka. Van, ahová magángéppel repül, van, ahová normál járattal, de a kinti randi soha nem marad el”– fejtegeti egy posztoló a közösségi oldalon.

Így folytatja: „A legutóbb Montenegróban kapták őket lencsevégre, ahogy ölelkezve sétálnak. A fotót ezekben a percekben is árulja a „paparazzo”, akit állítólag az idősödő, pocakos úr kért fel. Ő büszkén vállalná Zsófit, viszont Zsófi nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön kettejük kapcsolata.”

Közben a Bors megtalálta a neten Zsófi állítólagos pasiját. Annyit lehet tudni róla, hogy 1960 óta foglalkozik drága karórákkal és luxusékszerekkel, a legmagasabb minőséget képviseli Szíriában, ám egy ideje már Svájcban él. És nem mellesleg 2015-ben vezette oltár elé választottját, aki több gyermeket szült neki.

Hogy mi az igazság, azt csak Szabó Zsófi és az állítólagos lovagja tudhatja. Ők viszont egyelőre hallgatnak, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan minden tisztázódik majd.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés