ACNEWS

Járai Máté: újra a helyére került minden a kis életemben

A Jászai Mari-díjas színész hazatért nyaralásából és ma reggel már az RTL Klub Reggeli című műsorában ébresztette a nézőket a tőle megszokott lendülettel.

Hirdetés
Ad image

A Jászai Mari-díjas színész hazatért nyaralásából és ma reggel már az RTL Klub Reggeli című műsorában ébresztette a nézőket a tőle megszokott lendülettel.

A műsorvezető rengeteg élménnyel és teljesen feltöltődve tért haza feleségével, Kírával Európa kultúrájának bölcsőjéből, ahol igyekeztek élni minden, az ország adta lehetőséggel.

„Nagyon jól sikerült! Az volt benne a legizgalmasabb, hogy Kíra gyerekkorában Észak-Afrikában élt, ők a családdal mindig kocsival mentek, mindenhová, így kitaláltuk, hogy mi is menjünk autóval. Mikor máskor, mint amikor a világon a legdrágább a benzin Görögországban” – kezdi viccelődve Máté, majd lelkesen folytatja élménybeszámolóját:

„Elég hosszú időt voltunk ahhoz, hogy picit jobban bele tudjunk szerelmesedni a görög tájakba, kultúrába, atmoszférába és úgy általánosságában az országba. Voltunk Athénban, ezt követően áthajóztunk Krétára, ami azért volt nagyon izgi, mert egy komppal mentünk, ami egész éjszaka utaztunk – konkrétan kilenc órát – a Földközi tenger közepén. Saját kupénk volt, ráadásul teljesen SZOT üdülő hangulata volt magának a hajónak is, amit én mindig is imádtam, szóval ez is nagyon menő élmény volt. Teljesen hozta a 80’s évek hangulatát, eszméletlen hangulatos volt” – mesélte az AcNewsnak a színész, aki elárulta, mindenkire irigykedik, aki csak most indul nyaralni.

„Görögország előtt voltunk Rómában is. Három hetet nyaralhattunk, de még így is irigykedem, hogy milyen jó azoknak, akik most teszik ugyanezt. Ráadásul itt van a házunk a Duna parton, szóval nehogy már sajnálni keljen, de na…” – mondta viccelődve Járai Máté, aki ma reggel újra műsorvezetői szerepben tündökölhetett az RTL Klub képernyőjén.

A kérdésre, hogy miképp élte meg eltiltását és hogy milyen volt visszatérni a képernyőre nagyon lelkesen nyilatkozott.

„Nyilván nagyon tanulságos egy ilyen helyzet, az embernek mindig önvizsgálatot kell tartania, hogy mekkorát hibázott az adott szituációban. Mit kellett volna másképp csinálni? Én teljesen tisztában vagyok azzal, hogy mindig ilyen >>többet beszélő<< vagyok, az újságíróknak is mindig azt mondom, hogy vigyázzanak, hogy mit kérdeznek, mert válaszolok rá” – viccelődött Máté, majd elmondta, hogy mekkora löketet adott neki a Reggelibe való visszatérés.

„Megmondom őszintén, én mindig nagyon pörgök reggelente, de nem a koránkelés miatt, nyugi nem vagyok perverz. Sokkal inkább azért, mert ez az egész élő adásban való szereplés, műsorvezetés számomra egy új és lelkesítő dolog, egyszerűen imádom csinálni, és ez többet ér a legerősebb kávénál. Épp emiatt valóban büntetésképp éltem meg az eltiltásom, azért, mert egy olyan dologból kellett kimaradnom, ami nekem örömet szerez, ami nekem adrenalin.Nagyon hiányzott az egész beszélgetős, szórakoztató és magával ragadó miliő, amit a Reggelitől kaptam. A mai adás után azt éreztem, hogy ez nagyon jól esett, helyére került minden a kis életemben, már nem vagyok büntiben, és őszintén remélem, hogy tiszta lappal tudok kezdeni mindenkivel, aki ebben az ügyben sérült” – mondta lapunknak Máté.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés