ACNEWS

Jennifer Aniston kiakadt: ma már tilos bárkit kiröhögni

A színésznő szerint a mai polkorrekt kultúra kiírtja a komédiát.  

Hirdetés
Ad image

A színésznő szerint a mai polkorrekt kultúra kiírtja a komédiát.  

Jennifer Aniston azt mondja, hogy a legendás Jóbarátok sitkom, ma már nem állná meg a helyét, hiszen a jelenlegi generáció megrökönyödve nézi az sorozatbéli helyzetkomikumot, és vicceket.

„Kicsit trükkös az egész, mert nagyon óvatosnak kell lenned, ami rendkívül megnehezíti a komikusok dolgát, hisz a komédia szépsége épp abban rejlik, hogy magunkkal és az élettel tréfálkozunk” – mondta Aniston a Varietynek adott interjújában, majd azzal folytatta, hogy ma már tilos viccelődni.

„Nem is olyan rég még lehetett viccelődni az egyes emberek szélsőséges viselkedésén vagy épp ostobaságán és jót lehetett ezeken röhögni. Vicces volt az egész, meg lehetett mutatni a világ dolgainak abszurditását. Ma már ez tilos.”

A Jóbarátok című sorozat hat New York-i fiatal életét mutatta be a 90-es években. A sorozat még mindig nagyon népszerű, szereplői pedig igazi sztárok lettek. A poénok viszont ma már nem állnák meg a helyüket a túl érzékeny generáció miatt, ami eredetileg a kirekesztés és a megkülönböztetés ellen küzd. Sokszor viszont átesik a ló túloldalára.

„A poénok egy részében sosem volt rossz szándék, persze voltak olyanok is, amiket jobban át kellett volna gondolni. De azt hiszem, korábban nem voltak ennyire érzékenyek az emberek, mint most” – fejtette ki gondolatait a színésznő.

A Jóbarátok egyik alkotója, Marta Kaufma egyébként korábban azt nyilatkozta a Los Angeles Timesnak, hogy nem könnyű megvallani és elfogadni a bűntudatot, fájdalmas a tükörbe nézni, és szégyelli, hogy 25 éve nem tudott jobbat alkotni.

Bűntudata miatt 4 millió dollárt adományozott a Brandeis Egyetemen egy program létrehozására, amely az afroamerikai diaszpóra népeinek és kultúráinak tanulmányozására összpontosít.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés