ACNEWS

Egy 34 éves nő levágta a hűtlen férje hímtagját

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
Aztán lehúzta a wc-n és bement a rendőrségre: feladta magát.
Hirdetés
Ad image

Amikor megtudta a brazil feleség, hogy férje lefeküdt a 15 éves unokahúgával, könyörtelen bosszút állt. Levágta a férj hímtagját, majd lehúzta a WC-n.

Ezután besétált a helyi rendőrségre, és azt mondta: „Jó estét, azért jöttem, hogy bemutatkozzam. Most vágtam le a férjem hímtagját.” Elmondta, hogy ezt azért tette, mert megtudta, a férje ágyba vitte a 15 éves unokahúgát.

A dolog így történt: a feleség rávette a férjét, hogy feküdjön le vele. Akkor azonban a férfi karját és a lábát az ágyhoz kötözte, elővett egy borotvát, és levágta annak férfiasságát. Bevallotta, hogy ezután lehúzta a WC-n, de előtte lefényképezte a levágott szervet. Amikor feladta magát, azt mondta, hogy azért húzta le, mert azt hallotta, hogy vissza lehet varrni, ám ezt nem akarta… – írta a nypost.

A 39 éves férjet kórházba szállították, egészségi állapotáról nincs hír. Feleségét őrizetbe vették, és gyilkossági kísérlettel vádolják. A nyomozás folyamatban van, a rendőrség nem kommentálta a nő állítását. Brazíliában a beleegyezési korhatár 14 év, és a rendőrség azt is vizsgálja, hogy az aktus közös megegyezéssel történt-e.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés