ACNEWS

Joe Biden ezért fél a haláltól

Joe Biden Fotó: Youtube
Joe Biden Fotó: Youtube
Az amerikai elnök tudja, hogy az ő ideje is hamarosan eljön.
Hirdetés
Ad image

A 80 éves elnök attól tart, hogy nem éri meg fia, Hunter jogi hercehurcáinak végét. Az 53 éves ’fiút’ tiltott fegyverbirtoklással vádolták meg Delaware államban.

Az elnök és a first lady, Jill Biden beletörődött abba, hogy Hunter jogi problémái valószínűleg súlyosbodni fognak az elkövetkező hónapokban – írja a New York Post.

Egy családhoz közel álló forrás szerint Joe Biden hangosan siránkozott, „hogy talán már halott lesz, mielőtt fia ügye lezárulna”.

Biden szinte fanatikusan ragaszkodik egyetlen életben maradt fia iránt és nem hajlandó elfogadni semmilyen tanácsot, hogy elhatárolódjon Huntertől, miközben újraválasztási kampányára készül.

Hunter Biden ellen évek óta tart a nyomozás. Jövedelemadója kijátszása, a szövetségi lobbitörvények megsértése, egy crack-kokaintól beállt állapotban végrehajtott fegyvervásárlás és más, külföldi üzleti ügyleteivel kapcsolatos lehetséges bűncselekmények miatt.

„Az elnök minden nap felébred, és elhunyt fiára Beau-ra gondol, és valószínűleg minden nap sír. És Hunter jogi problémáinak súlya ugyanilyen érzelmileg megterhelő” – mondta Michael LaRosa, Jill Biden korábbi sajtótitkára.

Hunter három váddal néz szembe Delaware-ben, amelyek azzal kapcsolatosak, hogy hazudott a kábítószer-fogyasztásáról egy szövetségi háttérellenőrzési űrlapon, amikor 2018-ban vásárolt egy Colt Cobra revolvert. A vádak maximálisan 25 év börtönbüntetéssel járnak, ha elítélik.

Hunter további büntetőügyekkel nézhet szembe Washingtonban és Los Angelesben adócsalás és illegális külföldi lobbizás miatt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés