ACNEWS

Jótékonysági koncerteket szervez a Buda-Környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete

A következő fellépő Zorán lesz, ráadásul a kiadásokon felül megmaradt összeget az egyesület a működésére tudja fordítani.

Hirdetés
Ad image

A következő fellépő Zorán lesz, ráadásul a kiadásokon felül megmaradt összeget az egyesület a működésére tudja fordítani.

A BULÁKE, egy olyan 2005-ben alakult közhasznú, nonprofit civil szervezet, mely látássérült tagjai és az őket körülvevő helyi közösség körében végzi munkáját, melynek során három alapellátási területhez kapcsolódnak szolgáltatásainkkal: egészségügy, szociális ellátások és oktatás látássérültek, cégek, intézmények, illetve masszázs iránt érdeklődők részére, nem utolsó sorban pedig jótékonysági koncerteket is szerveznek, olyan fellépőkkel, mint a Republic, vagy az Omega. Következő fellépőjük pedig Zorán lesz, aki szeptember 19-én ad koncertet, akik jegyet váltanak az eseményre pedig nemcsak egy csodás koncerten vehetnek részt, de az egyesületet is támogathatják.

„Zorán már korábban is adott nekünk koncertet és most ismét őt kértük fel, és nagyon várjuk, hogy szeptember 19-én meg tudjon valósulni a koncert, ami a pandémia miatt már háromszor került elhalasztásra” – mesélte az AcNewsnak Nyikes Fatime, a szervezet elnöke.

„A művész úr és a zenekara is nagyon várja már ezt a koncertet és természetesen a jegytulajdonosok is, nem beszélve rólunk, hiszen én személyesen is nagyon szeretem Zoránt és a zenéjét is” – folytatta Fatime, aki azt is elmondta, hogy itt nemcsak jótékonykodásról van szó, de az egyesület presztízsét is növeli, hogy ilyen neves fellépővel szolgálhatnak, mint például Zorán.

„Nagyon tisztelem őt és azt gondolom, hogy Magyarországon ő az az előadóművész, aki mintát adhat az összes többinek, akár emberségből, akár minőségből, akár tartalomból. Tehát itt nemcsak egyszerűen a zenéről van szó, hanem egy olyan érték képviseléséről és átadásáról, amire nagyon nagy szükség van most” – árulta el az egyesület elnöke, majd azt is elmondta, hogy úgy néz ki teltházas lesz a koncert, hiszen annak ellenére, hogy volt a lehetőség a jegyeket visszaváltatni, szerencsére azt tapasztalták, hogy az emberek inkább megvárják az eseményt, amivel támogathatják a szervezetet.

„A jegyvásárlók, ha minimálisan is, de így kiveszik a részüket a társadalmi szerepvállalásból azzal, hogy segítenek egy ilyen szervezetet” – zárta mondandóját Nyikes Fatime.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés