ACNEWS

„Jöttem a dögért” – késsel tombolt a drogos a borsodi suliban

Tibi bácsi helytállásával megmentette a diákok életét - fotó: police.hu
Tibi bácsi helytállásával megmentette a diákok életét - fotó: police.hu
Hősként ünneplik a gyerekek az iskolaőrt, aki a gumibotjával kiverte a kést a bedrogozott férfi kezéből.
Hirdetés
Ad image

Megrémülve figyelték egy borsodi település kisdiákjai, amint betántorgott az iskola udvarra egy fiatal férfi. Kezében hatalmas kést lóbálva azt ismételgette: „jöttem a dögért.” Szerencsére a rendőrből lett iskolaőrnek helyén volt a szíve, és az idegent még az udvaron megállította. Észrevette, hogy a késsel hadonászó férfi pupillája kitágult, a mozgása bizonytalan volt, ezért nem engedte tovább.

„Két esetben felszólítottam, hogy hagyja el az iskola területét és tegye le a kést. Elindult a hangom irányába. Akkor vettem észre, hogy a pupillái ki vannak tágulva, illetve kontrollálatlanul mozgott – mesélte Tibor, az iskolaőr a Tények stábjának. Hozzátette: sok kérdést tett fel a férfinak, ám az csak azt ismételgette: „Jöttem a dögért!”

Mivel a drogos férfi nem hagyta el az iskolaudvart, az őr gázsprével lefújta, a gumibotjával pedig kiverte a kezéből a kést. Ez hatásosnak bizonyult: az idegen kiszaladt az iskolából, talán a világból is, mert többé nem került elő.

Az iskolaőr a hősies fellépéséért elismerésben részesült. Mint mondta, számára az a legnagyobb dicséret, hogy a gyerekek megköszönték neki, amiért megvédte őket.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés