ACNEWS

Justin Bieber lehet az MTV VMA legnagyobb győztese

Hét jelöléssel vezet a kanadai popsztár a versenyben.

Hirdetés
Ad image

Hét jelöléssel vezet a kanadai popsztár a versenyben.

Lelepleződtek az MTV Video Music Awards idei jelöltjei, így a műsor nézői ismét szurkolhatnak, hogy kedvenceik videoklipjei megkapják-e a nekik járó elismerést. A 2021-es VMA ismét tele van olyan előadókkal, akik az elmúlt években nagy hatást gyakoroltak a zeneiparra és a kulturális szférára. Jelen pillanatban Billie Eilish, Doja Cat, Drake a BTS és Lil Nas X mellett Justin Bieber és Megan Thee Stallion vezeti a jelöltlistát.

Az MTV VMA idén végre közönség előtt térhet vissza New York nagyszerű helyszínén, a Barclays Centerben. A szeptember 12-én jelentkező gálán a nézők szavazata dönt majd: azok a klipek érdemelhetik ki az ikonikus űrhajósszobrot, melyek a legtöbb ember szívét hódították meg. Idén 14 koedukált kategóriában mérkőznek meg egymással a sztárok, a szavazás pedig szeptember 3-án zárul le az MTV VMA hivatalos oldalán.

Ha minden jól alakul a 27 éves popelőadó számára, Justin Bieber akár hét MTV VMA szoborral is hazatérhet. A kanadai sztár nem csak saját dalai jogán arathatja le a babérokat, hanem a DJ Khaled és Drake nagysikerű POPSTAR című dalának klipjében nyújtott éneklésmentes főszerepért is. Leginkább a háromszoros Grammy-díjas rapper, Megan Thee Stallion szoronghatja meg – ő hat jelöléssel büszkélkedhet a legkülönbözőbb kategóriákban.

A díjvárományosok közt még bőven akadnak további meglepetések. Az olyan óriási rajongótáborral rendelkező sztárok mellett, mint a BTS együttes, Drake, Harry Styles, Ariana Grande, Lil Nas X vagy Billie Eilish, a feltörekvők előadók is könnyen díjesőben részesülhetnek. A 18 éves Olivia Rodrigo például először szerepel az MTV VMA gáláján, de máris öt jelölést tudhat magáénak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés