ACNEWS

Justin Biebert szexuálisan zaklatták kamaszkorában

Még csak kisfiú volt, amikor idegenek fogdosták, csókolgatták…

Hirdetés
Ad image

Még csak kisfiú volt, amikor idegenek fogdosták, csókolgatták…

Justin Bieber neve a 2009-ben robbant be a köztudatba, ekkor csupán 15 éves volt. Hamar az egyik legnépszerűbb előadó lett, karrierje során rengeteg díjat kapott, világszerte rajongók millió imádták és imádják ma is. Az elején persze nem csak a tiniket csapta arcul a Bieber-láz, hanem sok felnőttet is, akik a fiatal sztárt illetlen módon kezelték.

Justin ennek most hangot is adott. Elárulta, sokszor kellemetlenül érezte magát bizonyos szituációkban. Ilyen volt például, amikor 15 évesen egy rádióműsorban megkérdezték, tetszenek-e neki a francia lányok. Erre ő igennel felelt. A műsorvezető azt kérdezte: „Miért? Mert nagy melleik vannak? Tudod, mi az a francia csók?”

Egy másik interjúban egy rádiós műsorvezető figyelmeztette a kiskorú Justint, hogy „használjon óvszert”, egy műsorvezető pedig többször is azt hangoztatta Justinnak, hogy „gyönyörű” és „csodálatos” ajkai vannak.

2012-ben Katy Perryt egy londoni koncert után lencsevégre kapták, amint épp Justin fenekét fogdosta a színfalak mögött. Ugyanebben az évben az AMA díjátadón az akkor 40 éves Jenny McCarthy megragadta Justint, többször is nyakoncsókolta, és a fenekét tapogatta, amikor átadta neki a díjat– emlékeztetett a joy.hu.

Az esetekről egy videós összeállítás is készült, és nagyon kínos azt látni, ahogy a fiatal kisfiút afféle húsdarabként kezelték.

 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés