ACNEWS

Kaliforniai vihar: már Palácsik Tímea ágyára csöpög a beázás – videó

Forrás: Pixabay
Forrás: Pixabay
Egy hatalmas vihar áradásokat, sárcsuszamlást és áramkimaradásokat okozott szerte Kaliforniában. Ez pedig Palácsik-(Vajna) Tímea otthonát sem kímélte.
Hirdetés
Ad image

Szerte Kaliforniában áradásokkal, sárcsuszamlásokkal és áramkimaradásokkal kell megküzdeniük az ott lakóknak. Az előrejelzések szerint pedig a heves esőzések ma is folytatódni fognak, így az állam kormányzója nyolc megyében is rendkívüli állapotot hirdetett. Erről pedig értesítést is küldtek, amit Vajna Tímea Instagram storyban meg is osztott.

Forrás: timeavajna, Instagram

Ráadásul a vihar a magyar híresség otthonát sem kímélte. Szintén a közösségi oldalán számolt be arról, hogy egyre nagyobb a beázás a hálószobájában, amiből, ha az esőzések így folytatódnak, könnyen milliós károk is keletkezhetnek. Az ugyanis már a lenti fotón is látszik, hogy a mennyezet elkezdett felhólyagosodni a víz súlya alatt, ráadásul mindez Tímea ágyára csöpög.

Forrás: timeavajna, Instagram

Vajna Tímea pedig még egészen jól megúszta a vihart. Szerte az interneten keringenek a fotók és videók arról, hogy mekkora károkat okozott az szélsőséges időjárás. A BBC információi szerint az esőzések már 3 életet követeltek, a tűzoltóságnak pedig több mint 130 esetben kellett beavatkoznia.

@fox.la

The Los Angeles River raged in the early hours of Monday, February 5, as a severe storm system gripped the region; record rainfall triggered mudslides and flash flooding. A flood watch will remain in effect until Tuesday afternoon, according to the National Weather Service. #lariver #la #storm #rain #flooding #wx

♬ original sound – FOX 11 Los Angeles
Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés