ACNEWS

2024. September 21.   |   Máté, Mirella napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

„Kamalának nagyon alacsony az IQ-ja”

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Egymillió ember hallgatta Elon Musk és Donald Trump beszélgetését, melyben az elnökjelölt kemény szavakkal illette riválisát.
Hirdetés
Ad image

A techmilliárdos Elon Musk és a republikánus elnökjelölt, Donald Trump között zajló, nagy nyilvánosságot kapott élő beszélgetést kezdetben technikai problémák zavarták. Az X-en zajló hétfői élő közvetítés ezért mintegy 45 perces késéssel indult.

Musk ezt azzal magyarázta, hogy a platformot masszív DDOS-támadás érte. Az ilyen támadások során a weboldalakat nagy mennyiségű kéréssel árasztják el, hogy térdre kényszerítsék őket. Erről volt szó:

Trump merénylet

Amikor végre beindultak a dolgok, Trump és Musk először arról a merényletről beszélt, amelyben egy fegyveres megsebesítette a volt elnököt egy kampányrendezvényen az amerikai Pennsylvania államban körülbelül egy hónappal ezelőtt. Trump dicsérte a biztonsági személyzet munkáját, de azt is mondta, hogy „koordinációs probléma” volt. A merénylőt a lövöldözés előtt lőfegyverrel látták a résztvevők. Ennek ellenére Trump fellépését nem törölték vagy halasztották el.

Bevándorlás

A bevándorlással kapcsolatban Musk azt mondta, hogy az emberek özönlenek az USA-ba, és a határon kialakult helyzetet „zombi-apokalipszisnek” nevezte. „Nem lehet, hogy az Egyesült Államok befogadja a Föld összes emberét” – folytatta Musk. Trump azt mondta, hogy Joe Biden elnök és Kamala Harris alelnök alatt „havonta több millió ember érkezik az országba”. Harrisnek elég ideje volt arra, hogy tegyen valamit az illegális migráció ellen.

Musk szerint Trump a jóléthez vezető út, Kamala Harris pedig az ellenkezője. „Szerintem fordulóponthoz érkeztünk a civilizáció sorsában, és úgy gondolom, hogy a helyes utat kell választanunk” – hangsúlyozta. „És szerintem te vagy a helyes út.”

Trump kapcsolatai

Donald Trump beszélt az olyan személyekkel való kapcsolatairól is, mint Vlagyimir Putyin orosz elnök és Hszi Csin-ping kínai államfő. A továbbiakban azt mondta, hogy az Egyesült Államok biztonságosabb lenne az ő elnöklete alatt. Trump azt is állította, hogy Oroszország soha nem támadta volna meg Ukrajnát, ha ő lenne hivatalban. Emellett az izraeli vaskupola mintájára egy rakétavédelmi rendszer kiépítése mellett is szót emelt. „Nekünk lesz a legjobb vaskupolánk a világon” – mondta Trump.

Musk a Fehér Házban

Elon Musk úgy tűnik, hogy az interjú második felében egy esetleges Trump-kormányzatban való munkára jelentkezett. Felajánlotta, hogy segít Trumpnak elszámolni a kormányzati kiadásokkal, és esetleg részt akar vesz egy, az államháztartási hiányt vizsgáló bizottságban. Trump azt mondta, szívesen bevonná Muskot.

Kamala Harris

Amikor Trump politikai ellenfelei kerültek szóba, az elnökjelölt nem finomkodott  a szavakkal. „Kamalának nagyon alacsony az IQ-ja – és ‘Álmos Joe-nak’ valószínűleg már nincs is” – mondta Trump.

Trump azt is mondta, hogy Bident törvénytelenül távolították el, hogy helyet csináljanak Harrisnek. „Egyetlen interjút sem adott, mióta ez az egész átverés elkezdődött, és mondhatsz, amit akarsz, ez egy puccs volt. Puccs volt az Egyesült Államok egyik elnöke ellen” – dühöngött Trump.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés