ACNEWS

Kamillának nem megy a királynősködés

Fotó: Kamilla Királyné The Royal Family/ Instagram
Fotó: Kamilla Királyné The Royal Family/ Instagram
Egy ártatlan gesztussal megint megsértette az udvari etikettet.
Hirdetés
Ad image

A múlt hónapban megkoronázott Kamilla királyné a rangjához képest szokatlan módon viselkedett egy hétvégi londoni irodalmi rendezvényen. A nyilvános eseményen részt vett három barátja is, akik Károly király feleségét meghajlással köszöntöttek, mire Kamilla, áthágva a protokollt, odahajolt hozzájuk és megpuszilta őket.

Judi James testbeszéd-szakértő szerint Kamilla ezzel a többi résztvevőt hozta kellemetlen helyzetbe. Felhívta rá a figyelmet, hogy az üdvözlő rituálék során az etikett azért van, hogy ilyen helyzet ne fordulhasson elő – írja a Sassy a Mirror cikke alapján.

„Kamillának ezek az ismerősei a múltban bizonyára támogatták őt, és közeli viszonyt ápoltak vele, a királyné pedig a jelek szerint fontosnak érzi, hogy ezeket a kapcsolatokat ugyanolyan hőfokon tartsa” – fejtette ki a testbeszéd-elemző.

Ezzel az a probléma, hogy királynéként súlya van annak, hogy eltér-e protokolltól vagy sem, és ezt gondosan mérlegelnie kell. A szakértő szerint a változtatás ez esetben kínos volt a vendégekre és a vendéglátókra nézve. A szívélyes üdvözléssel ugyanis „elidegenítette” azokat, akik nem tartoznak a belső körbe.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés