ACNEWS

Kanye West örökre kitiltva. Na, ugyan miért?

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
A népszerű énekes olyan obszcén dolgokat művel Olaszországban, hogy nem csodálkoznánk, ha dühödt helyiek vennék körbe.
Hirdetés
Ad image

Kanye West és a felesége Bianca Censori egy ideje Olaszországban múlatja az időt. Nem elég, hogy botrányos öltözetükkel (vagy annak hiányával) borzolják a helyi lakosok nyugalmát, most olyat tettek, amivel alaposan magukra haragítottak mindenkit.

A pár egy lenyűgöző és klasszikus kinézetű hajót bérelt a nyaralásuk során, azzal szelték át Velence ikonikus csatornáit. De ahelyett, hogy a látványt élvezték volna, valami egészen elképesztő dolgot műveltek.

A világhírű előadó ugyanis nemes egyszerűséggel, elővette nadrágjából a „mikrofonját”, a felesége pedig mindenki szeme láttára „beleénekelt”. Mindenki sajnálatára, ezt meg is örökítette egy paparazzi.

Érthető okokból a Venezia Turismo Motoscafi hajó tulajdonosa elég dühös most.

„A fedélzeten a sofőrnek a forgalomra kellett figyelnie, és nem látta ezeket az obszcenitásokat. Ha ez megtörtént volna, azonnal leszállt volna, és jelentette volna a szabálysértőket az illetékeseknek. Ráadásul a hajó fedélzetén egy harmadik személy is volt, aki Westet kísérte. Ő akadályozta a kapitány kilátását a tat felé. Teljes mértékben elhatárolódunk az ilyen cselekedetektől és viselkedéstől. Kanye Westet és feleségét a továbbiakban nem látjuk szívesen társaságunk hajóin, sőt…” – idézi a tulajdonost az Unilad.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés