ACNEWS

Karácsony megrettent – térdre kényszerítette a botrány

Fotó: MTI
Fotó: MTI
Akkora összetűz zúdult a közlekedési káoszt okozó főpolgármesterre, hogy meghátrált, és visszavonja a budapesti járatritkítást.
Hirdetés
Ad image

Már a Magyar Közlekedési Klub (MKK) is tiltakozik a BKK járatritkítási döntése miatt. Ami Karácsony Gergely főpolgármester szerint nem is járatritkítás, a BKK vezérigazgatója szerint viszont az. Mindenesetre az MKK követte az utasok, valamint Vitézy Dávid, a kerületvezetők és a civil szervezetek lépését. A közösségi médiában szólította fel Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy vonja vissza a rossz döntést.

Úgy tűnik, a polgármester most próbálja menteni a menthetőt. Bár szavaiból kiderül: lövése sincs az általa okozott problémáról, de legalább a járatritkítás visszavonására kérte a BKK-t.

„A teljes budapesti közösségi közlekedés mindössze néhány ezrelékét érintő átcsoportosítás a főpolgármester-jelölti politikai kampány martalékává vált, ami alááshatja a közösségi közlekedésbe vetett bizalmat. Az pedig többet árt, mint amennyit a jobb menetrend használ. Ezért arra kértem a BKK munkatársait, hogy óvják meg a szakmai munkát a politikai kampány hatásaitól, állítsák vissza a korábbi menetrendet, és a közlekedési fejlesztésekről egyeztessenek a kerületekkel – idézte Karácsony szavait a 24.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés