ACNEWS

Kárász Róbert majdnem elcsábult

Az ATV műsorvezetője hosszú ideje fontolgatja, hogy otthonát újra megosztja egy kiskutyával.

Hirdetés
Ad image

Az ATV műsorvezetője hosszú ideje fontolgatja, hogy otthonát újra megosztja egy kiskutyával.

Kárász Róbert tavaly vesztette el skót juhászkutyáját, Mollyt, aki tizennégy éven keresztül volt hű társa. Kedvencét a család teljes tagjának tekintette, ha tehette még a forgatásokra is magával vitte. Sőt, még egy blogot is vezetett, amelyben a szeretett ebbel kapcsolatos történetekről, érzéseiről számolt be. Elvesztése akkoriban mélyen érintette a műsorvezetőt, aki most ismét készen áll arra, hogy elköteleződjön egy négylábú mellett. Kárász mindig is nagy rajongója volt a kutyáknak, különösen a mudi fajtának, így egy évvel ezelőtt ellátogatott egy tenyésztőhöz, ahol azonnal beleszeretett az egyik kis jószágba.

„ Mindig kutyák vettek körül, így nem kérdés számomra, hogy hamarosan szeretnék magam mellé egyet. Tavaly elmentem egy budakalászi kennelhez, és ott láttam meg Cifrát, aki azonnal belopta magát a szívembe. Ám nem tudtam hazavinni, hisz az időbeosztásom egyelőre nem teszi lehetővé, hogy kutyát tartsak” – kezdte lapunknak Kárász Róbert, aki a Facebook oldalán osztotta meg a korábbi, kis mudival készített közös fotót.

Az ATV műsorvezetőjében viszont azóta érlelődik a gondolat, hogy újra kutyás legyen.

„A lányok már nagyok, egyre kevesebbet jönnek, így nincs olyan, aki állandóan felügyelni tudná az állatot, nekem meg a munkám miatt kevés időm jutna a gondozására. Viszont amióta megláttam azt a kiskutyát, azóta folyamatosan nő bennem az elhatározás, így szerintem hamarosan most már meg is hozom ezt a döntést” – mondta Kárász Róbert, hozzátéve, hogy menhelyi kutyus örökbefogadásán is elgondolkodott, hiszen tavaly elhunyt skót juhászkutyája is így került hozzá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés