ACNEWS

Megkoronázták a királyt, de sötét jövőt jósolnak neki

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Hatalmas ünnepség keretei között tették a brit uralkodó fejére a koronát, de a magyar jósnő szerint ez okozza majd Nagy-Britannia vesztét.
Hirdetés
Ad image

Május 6-án nemcsak Károlyt, hanem a feleségét, Kamillát is megkoronázták. A ceremónia helyszíne a Westminster-apátságban, az ősi koronázó templomban volt. Kamilla fejére az ősi szokásjog alapján külön korona került.

Persze az országban is hatalmas a csinnadratta. Világsztárok, politikusok sora érkezett a britekhez, és több napon keresztül ünnepelik az új uralkodót.

Lehetséges azonban, hogy ez lesz az utolsó nagy buli. Az AcNewsnak egy jósnő mondta el, hogy miután Károly fejére kerül a korona, sötét korszak veszi kezdetét.

„Azt látom, hogy ebben az egy évben nagy változás nem lesz, a háttérben viszont az ottani politikusok elkezdenek majd mozgolódni” – kezdte lapunknak Rozi a jósnő.

„A kártya szerint III. Károly király majdhogynem az államcsőd szélére fogja vezetni Angliát. Nagyon bizonytalan most az ország jövője. Megpróbálja majd kihasználni a gyarmati országokat, és belőlük táplálkozni gazdaságilag. A parlament és a lordok háza az új király ellen fog fordulni. A monarchiának nagy kultusza van, azt látom, hogy ország szerte kisebb megmozdulások, tüntetések lesznek” – festette fel a kétségbeejtő képet a médium.

„Azt látom, hogy az uralkodónak két családja van. Egy, amit a nyilvánosság előtt felvállal, de van egy nő és egy fiúgyermek is, talán Erdélyben. Ez az elkövetkezendő években ki fog derülni, ő pedig borulni fog. A kártya azt is mutatja, hogy Harryékhez hasonlóan, Vilmos herceg és családja is el fogja hagyni az anyaországot, kiválik a családból és külföldön telepednek le. A királynő halálával véget ért egy korszak. Ezek után még több agresszió lesz a világban, a gazdasági hatalomért folyó harc mégjobban elmélyül.”

III. Károllyal kapcsolatban egyébként a híres Nostradamus is megfogalmazott egy jóslatot sokszáz évvel ezelőtt.

Ő azt mondta, hogy a király, le fog mondani a trónjáról, a helyét pedig egy új, rejtélyes alak veheti majd át. Az 1555-ös vers értelmében egy olyan ember uralkodhat majd, aki erre soha nem számított. A jóslat értelmezése szerint elképzelhető, hogy Harry hercegről van szó. De egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy Károly idősebb fia, Vilmos le akarna mondani a trónról. A királyi család viszont okozott már bőven meglepetéseket.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés