ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Kártérítést fizet a maffia a téves gyilkosságért

Tévesen öltek meg egy embert a maffiózók / Fotó: Pixabay
Tévesen öltek meg egy embert a maffiózók / Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

Két maffiafőnök brutális összeget és egy lakást ajánlott fel az áldozatuk szüleinek.

Fejbe lőtték, majd kalapáccsal verték ki a fogait annak az embernek, akiről a maffiafőnökök úgy tudták, hogy viszonyt folytatott az egyikőjük unokahúgával. Később a holttestet savban oldották fel, hogy eltussolják a bűncselekményt – írja a blick.ch.

A gyilkosság pillanatában az áldozat már tudta, hogy a gengszterek valójában nem is őt keresték.

„Hibát követtek el, jó családból származom” – hangzottak az áldozat utolsó szavai.

Később azonban a maffiózók is rájöttek, hogy valóban rossz embert öltek meg. Az áldozat családja beperelte a gyilkosokat, akik bár visszacsinálni nem tudták végzetes tettüket, de megbánták, hogy átgondolatlanul cselekedtek.

Ezért a gyászoló családnak kártérítést ajánlottak fel: a két maffiafőnök fejenként 30 ezer eurót, továbbá egy 120 ezer euró értékű lakást ajánlott fel az áldozat szüleinek. Tehát összesen 180 ezer eurónyi vagyont szeretnének fizetni a téves gyilkosságért, ami forintra átszámítva megközelíti a 70 milliós összeget.

Ezt az ajánlatot azonban a gyászoló család tagjai egyöntetűen elutasították, és ragaszkodnak a tárgyaláshoz. Úgy érzik, semmilyen összeg nem ér fel ahhoz a veszteséghez, amit tévedésből okoztak nekik a maffiózók.

A szülők abban reménykednek, hogy fiúk halála nem volt hiába való, és addig nem nyugszanak, amíg a bíróság ki nem szabja rájuk a legszigorúbb büntetést, vagyis az életfogytiglani szabadságvesztést.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés