ACNEWS

Kasza Tibi: Üde színfolt lesz a Szerencsekerék a hazai palettán

Igazi klasszikussal tér vissza nemsokára a képernyőre Kasza Tibor, aki ezúttal a Szerencsekerék játékosainak útját fogja egyengetni a TV2 képernyőjén. A műsorvezető most az AcNewsnak árulta el, mit várhatunk majd tőle.

Hirdetés
Ad image

Igazi klasszikussal tér vissza nemsokára a képernyőre Kasza Tibor, aki ezúttal a Szerencsekerék játékosainak útját fogja egyengetni a TV2 képernyőjén. A műsorvezető most az AcNewsnak árulta el, mit várhatunk majd tőle.

Ugyan ki ne emlékezne arra az időszakra, amikor az egész család együtt tapadt a képernyőre, hogy vállvetve, néha hangos szóváltások közepette megfejtsen egy adott feladványt, miközben a stúdióban levő játékosok küzdöttek az értékes nyereményekért. Persze a Szerencsekerék sikere sokban múlt a műsorvezetőkön is, Gajdos Tamáson vagy éppen Klausmann Viktoron. Megannyi emlékezetes pillanatot köszönhetünk a produkciónak, és nagyon úgy látszik, hogy nemsokára újra átélhetjük a nosztalgikus momentumokat. Kiderült ugyanis, hogy a TV2 képernyőjére visszatér a családi show, ezúttal Kasza Tibi vezetésével, ami garancia arra, hogy modern köntösbe bújtatva ugyan, de ugyanolyan szórakoztató faktorral ülhetünk majd le esténként a kanapéra.

 „Régen nagyon szerettem ezt a műsort, én is gyakran néztem a 90-es években. Ezért is örültem, amikor felkértek arra, hogy vezessem a megújult formáját. Természetesen egyből igent mondtam – kezdte az AcNewsnak lelkesen Kasza Tibi, majd reflektált arra is, mennyire megváltozott azóta a tévézés, hiszen mostanában már inkább csak extrémebb vetélkedőket láthatunk. – A sok extrém műsor mellett ez egy üde színfolt lesz a hazai palettán. Civilek és ismert emberek is fognak versenyezni a megfejtésért. Lesz szerencselány is, mint régebben. Ugyanúgy szólásokat, közmondásokat és szavakat kell majd kitalálni mássalhangzók megadásával, de az egész kap majd egy kis modern fűszerezést.”

Lapunk arra is kíváncsi volt, hogy vajon a műsorvezető kért-e tanácsot elődeitől.

 „Nem kerestem fel a Szerencsekerék korábbi műsorvezetőit. Nem szeretnék senkihez sem hasonlítani. Abszolút hozni fogom a szokásos Kasza Tibi hangulatot – folytatta nevetve. – Az a tipikus zabolátlan műsorvezetés lesz, kis bekérdezésekkel, csipkelődésekkel. Lesz egy kis talkshow hangulata is a produkciónak. Annak idején mély nyomot hagytak bennem a Szerencsekerék adásai, a mai napig elevenen él bennem az akkori hangulat. Sokat dolgoztunk rajta a készítőkkel, átnéztük az újdonságokat, és rengeteget ötleteltem én is a megbeszéléseken. Biztosíthatok arról mindenkit, hogy ez egy olyan műsor lesz, amiért érdemes majd a képernyő elé ülni esténként.”

A legendás műsor eredeti verziója, a Wheel of Fortune a ViacomCBS formátuma. A hetvenes évek óta hódít az Egyesült Államokban, ahol hetente 22 millió nézőt ér el és jövőre a negyvenedik szezonnal jelentkezik. Világszerte számos országban fut sikerrel, Lengyelországban, Görögországban vagy éppen Dániában pedig televíziós rekordokat döntött az elmúlt időszakban. A műsor pályafutása során hét Emmy-díjat is bezsebelt.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés