ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Katalin hercegnő családja tette pornósztárrá Mollyt

Katalin hercegné Fotó: X / KensingtonRoyale
Katalin hercegné Fotó: X / KensingtonRoyale
Egy felnőttfilmes sztár Kate Middleton családját hibáztatja azért, hogy teljes munkaidőben a szexmunkát végez.
Hirdetés
Ad image

Kate Middleton családját újabb csapás érte, miután egy dühös pornós őket hibáztatta azért, hogy teljes munkaidőben szexmunkát vállalt.

Molly Brash felnőtt tartalmú plakátjai a héten bukkantak fel Bucklebury festői Berkshire városában. A plakátokon Molly élénk rózsaszín melltartóban pózol.

Molly még januárban kezdte el a mellékes tevékenységét, majd miután elbocsátották munkahelyéről, áprilisban teljes munkaidőben vetkőzni, pornózni kezdett, hogy meg tudjon élni. Elmondta, hogy a cég, melyet Carole és Michael Middleton (Katalin hercegnő szülei) üzemeltetett, korábban adminisztrátori munkát végzett, csődbe ment.

Carole és Michael még 1987-ben alapította a vállalkozást, de kénytelenek voltak eladni, miután 2,6 millió font adósságot halmoztak fel – írja a DailyStar.

Molly a plakátjaihoz egy dühödt üzenetet csatolt, amelyben elmagyarázta, miért rakta ki a szórólapokat. A következő állt benne: „Ez az, amivé váltam! A cég, ahol dolgoztam, most kirúgott. Ez azért van, mert a PARTY PIECES HOLDINGS nem fizette ki a hitelezőit!”

Nem ez az első plakátokkal kapcsolatos viszály, amibe Middletonék ebben a hónapban keveredtek. Október elején egy hasonló hadjárat során dühös üzeneteket ragasztottak ki Bucklebury környékén, amelyekben felszólították Middletonékat, hogy fizessék vissza a beszállítóikat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!