ACNEWS

Katonai konvojok közlekednek a napokban az ország keleti részén

Katonai menetoszlopok közlekednek az ország keleti részén kedden és szerdán - hívta fel a figyelmet kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében a Honvédelmi Minisztérium (HM).

Hirdetés
Ad image

Katonai menetoszlopok közlekednek az ország keleti részén kedden és szerdán – hívta fel a figyelmet kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében a Honvédelmi Minisztérium (HM).

Az említett két napon a reggeli, délelőtti órákban a Magyar Honvédség átcsoportosításokat hajt végre, ezért Hódmezővásárhely – Fehérgyarmat térségében katonai járművek közlekednek.
   

 „A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól” – emelték ki.
    

A zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, ezért a járművek haladását a konvoj elején és végén kísérőjárművek biztosítják.
    

A Magyar Honvédség mindenkit arra kér, hogy a katonai szállítmány közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjen – áll a HM közleményében.

MTI

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés