ACNEWS

Kemény kritika érte Meghan Marklet és Harry herceget kislányuk születése után

Furcsa dologra lettek figyelmesek a rajongók a királyi család honlapján.

Hirdetés
Ad image

Furcsa dologra lettek figyelmesek a rajongók a királyi család honlapján.

Pénteken megszületett Harry herceg és Meghan Markle második közös gyermeke. A kislány a Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor nevet kapta, szülei ugyanis így szerettek volna tisztelegni a tragikus körülmények között elhunyt nagymamája, Diana hercegné emléke előtt.  A Lilibet nevet pedig azért választották, mert II. Erzsébetet így becézték gyermekkorában, ezzel neki szerettek volna kedveskedni. A kis Lilibet a királynő tizenegyedik dédunokája, és nyolcadik a brit trónöröklési listán.

Az elmúlt időszakban azonban a királyi család körüli botrányok igencsak megtépázták a rokonok kapcsolatát egymással, ám az új családtag érkezése úgy tűnik, meglágyította a szíveket.

Vilmos herceg és Katalin hercegné arról számoltak be, hogy „nagy boldogsággal fogadták a kis Lili érkezésével kapcsolatos híreket”, sőt, egy informátor szerint ajándékot is küldtek a kislánynak.

A büszke nagypapa, Károly herceg, illetve Kamilla azt írták, gratulálnak Lilibet Diana érkezéséhez, és minden jót kívánnak nekik ebben a különleges időszakban. A királyi család hivatalos Twitter-oldalán az olvasható, hogy a királynő, aki szintén gratulált, örömmel fogadta 11. dédunokája születését.

A rajongóknak azonban feltűnt, hogy a királyi család honlapján a kislány érkezése után furcsa, egyesek szerint méltatlan változások történtek.

A weboldalon ugyanis felcserélték a családtagok sorrendjét, így Meghan Marle és Herry herceg most a sor végén kullog. Rajongóik szerint méltatlan, hogy a trónörökös Vilmos herceg testvérét ennyire alulra rakták, mások szerint azonban a viharos elválás után semmi keresnivalójuk nincs a királyi család honlapján.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés