ACNEWS

Ken baba egyedül járja végig a poklok útját

Greg a szakítása óta keresi az elveszett belső békéjét.

Hirdetés
Ad image

Greg a szakítása óta keresi az elveszett belső békéjét.

Megjárta az élet mélységeit, majd magaslatait Einwiller Greg, ismertebb nevén a magyar Ken Baba. Nyolc év után szakított vele a kedvese, emiatt most épp nehéz időszakon megy keresztül.

Mindez az egészségére is ráment. Lelki fájdalmából csak az evésben látott kiutat.

„Már a szakítás előtt éreztem, hogy valami nem működik. Befelé fordultam, mondhatni, bánatevő lettem. Kóla, chips, csoki… ami nem szaladt el előlem, azt gyakorlatilag megettem. Aztán szépen lassan azt vettem észre, hogy már nemcsak a kapcsolatom, hanem a testem is haldoklik” – árulta el az AcNews-nak az egykori villalakó.

Majd hozzátette: „Nincsenek mentális problémáim, egy ki.aszott hosszú, komoly kapcsolatomnak lett vége, amit szeretnék meggyászolni. Annyit tündököltem már a fényben, hogy most meg kell élnem ezt a sötétséget is. Ennyi luxust hadd engedjek már meg magamnak” – fogalmazott a médiasztár.

Greg jelenleg 15 kiló súlyfelesleggel küzd. Elmondása szerint szerencsés alkat, így akár hónapok alatt képes megszabadulni a plusz kilóktól. Azonban úgy véli, először a lelkében kell megteremtenie a belső békét ahhoz, hogy testével is harmóniában legyen. Mindezt egyedül, a barátai segítsége nélkül.

„Gyerekkoromban rengeteg bántást kaptam a másságom miatt, ami akkor nagyon megviselt. De feldolgoztam, és már akkor megtanultam, hogy csak magamra számíthatok… Hogy nekem kell a saját sorsomat a kezembe venni. Bevallom, szégyellem a testem mások előtt, így megkértem a barátaimat is, hogy most hagyjanak engem, mert ezt a problémát nekem egyedül kell megoldanom” – szögezte le a szőke sztár.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés