ACNEWS

Keresik a sorozatgyilkos prostituált további áldozatait

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Az amerikai prostituált, legkevesebb négy férfit ölt meg, majd rabolt ki De ez a szám aligha végleges.
Hirdetés
Ad image

A 33 éves nő a következőképpen járt el: tavaly január és június között több ügyféllel is szexuális kapcsolatot rendezett olcsó szállodákban. Ott a férfiak tudta nélkül halálosan elkábította őket.

Rebecca Auborn a meghallgatáson már beismerte, hogy az egyik áldozatnak erős fájdalomcsillapítót, fentanilt adott egy crack-pipában, hogy elszívja. Halálos rohama közben a nő elrabolta a védtelen férfitől a készpénzét és a hitelkártyáját, ellopta az autóját, majd eltűnt.

A kábítószerfüggő prostit összesen 28 bűncselekménnyel vádolták meg. A legsúlyosabb vádpont: négyrendbeli gyilkosság. Van egy gyilkossági kísérlet is, mivel az egyik megmérgezett áldozat túlélte. A nyomozók úgy gondolják, hogy még jó pár áldozat vére száradhat a drogfüggő sorozatgyilkos kezén.

Dave Yost ohiói főügyész elmondta: „Ha valaki egy bizonyos időn keresztül gyilkosságokat követ el, az számomra sorozatgyilkosnak számít. És itt mindig ugyanaz az elkövetési mód van”.

A nyomozók most a kábítószerrel kapcsolatos rablógyilkosságok eseteit vizsgálják. Lehet-e összefüggés a felderített esetekkel. Rebecca Auborn nem volt korábban büntetve és ártatlannak vallotta magát – írja a Bild.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés