ACNEWS

Kern András már a rendőrség célkeresztjében, súlyos bírság vár rá

Kern András sportot űz a KRESZ megsértéséből Fotó: TV2
Kern András sportot űz a KRESZ megsértéséből Fotó: TV2
A színész ellen tilosban parkolás miatt ismét eljárás indult, nem először sérti meg a közlekedési szabályokat.
Hirdetés
Ad image

Egyszerűen érthetetlen, mi jár a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész fejében, amikor az autójával útnak indul. Mondhatni rendszert csinál abból, hogy látványosan fittyet hány a KRESZ-nek, tilosban parkol a Margit híd budai hídfőjénél.

Mint azt az AcNews megírta, Kern András kedvenc péksége a II. kerületi Frankel Leó utcában található. Rendszeresen jár oda, olyankor mindig az üzlet előtt parkol a sportautójával. De nem minden esetről készítenek fotót a járókelők. De azt, hogy a legutóbb nyilvánosságra került, botrányos és felháborodást keltő eset után megismétli ugyanezt, azt senki nem gondolta.

A Metropol felhívta Kern Andrást, aki nem kívánta kommentálni az ügyet. Ezután a lap megkereste a BRFK sajtóosztályát, ahonnan az a válasz érkezett, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság a szabálytalan parkolás ügyében szabálysértési eljárást indított.

Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere korábban tahónak nevezte a színész parkolását. Most sem hagyta szó nélkül a dolgot. Azt írta az üggyel kapcsolatban a Facebook oldalán, hogy a szabályok mindenkire vonatkoznak, és hírességektől, közszereplőktől elvárható a példamutatás.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés