ACNEWS

Vacsora után szúrta hátba ötször élettársát egy pápai nő

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A 42 éves pápai nő, ötször szúrta hátba élettársát, miközben ő maga italozott.
Hirdetés
Ad image

A jövedelemmel nem rendelkező, italozó életmódot folytató hölgyet az áldozata fogadta be a házába. Ez azután történt, hogy a nőnek el kellett hagynia korábbi lakóhelyét, mert többször is bántotta édesanyját. A férfi és a nő között később élettársi kapcsolat alakult ki. Miután a nő továbbra sem rendelkezett jövedelemmel, a férfi tartotta el.

Az élettársak egy este, vacsora után a konyhaasztalnál ültek, miközben a férfi cigarettát sodort és beszélgetni próbált az éppen szeszes italt fogyasztó párjával. A diskurálás nem sikerült…

A nő azonban felvett a konyhaasztalról egy hét centiméter pengehosszúságú, hegyes, éles hámozókést, és a konyhaszékről felállva eltartója háta mögé lépett, majd a késsel ötször hátba szúrta.

Az áldozat nyolc napon túl gyógyuló sérüléséket szenvedett, a bántalmazás pedig azért nem járt súlyosabb következménnyel, mert a nő több szúrása is csontot ért.

Az ügyészség a vádiratában a büntetett előéletű elkövetővel szemben börtönbüntetés kiszabását és a közügyek gyakorlásától történő eltiltását indítványozta azzal, hogy a nő a törvény rendelkezése folytán nem bocsátható feltételes szabadságra. A főügyészség indítványt tett az elkövetővel szemben korábban kiszabott felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtásának utólagos elrendelésére – számolt be róla az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés