ACNEWS

Kész, vége! Abbahagyja a zenézést Sinéad O’Connor

Sinéad O'Connor ír popénekes bejelentette, hogy befejezi zenei pályafutását, 2022-re ígért albuma lesz az utolsó - írta a The Hollywood Reporter.

Hirdetés
Ad image

Sinéad O'Connor ír popénekes bejelentette, hogy befejezi zenei pályafutását, 2022-re ígért albuma lesz az utolsó – írta a The Hollywood Reporter.

„Negyven éve tart az utam. Itt az idő, hogy föltegyem a lábam, és más álmaimat váltsam valóra – írta az énekes-dalszerző a hétvégén a Twitteren.

Visszavonul a turnézástól és a lemezkészítéstől – ezt egy pénteki tweetjében közölte, amelyet a hétvégén számos bejegyzés is követett. A Billboard zenei magazin kérdésére O'Connor szóvivője megerősítette a bejelentést.

„Megöregedtem és elfáradtam. Az NVDA lesz az utolsó albumom, aztán nincs több turné vagy promóció” – tette hozzá a No Veteran Dies Alone című lemezre utalva.

Az 54 éves énekesnő karrierje során 10 albumot adott ki, leghíresebb felvétele, a Nothing Compares 2 U 1990-ben vezette a Billboard Hot 100-as sikerlistáját. Gyerekkoráról, zenei utazásáról és mentális betegségével folytatott harcáról szóló visszaemlékezései nemrég jelentek meg Rememberings címmel.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés