ACNEWS

Kész, vége: Korda Györgyék spórolnak, kisebb lakásba költöztek

Fotó: MTI
Fotó: MTI
30 év után otthagyták a Korda villát, most társasházban élnek.
Hirdetés
Ad image

30 év után otthagyták a Korda villát, most társasházban élnek.

Az elszabadult rezsiköltség alaposan megviselte a Korda házaspár büdzséjét, emiatt próbáltak megszabadulni a hatalmas rózsadombi háztól, de az egyetlen komoly vevőjelölt az utolsó pillanatban visszatáncolt. Mindez tavaly év végén történt.

A híres házaspár a korábbihoz képest most egy tízszer kisebb, tetőtéri társasházba költözött, a kedvenc bútoraik között, és a szomszédok nagyon kedvelik őket.

„Úgy gondolom, hogy nem lesz probléma, hiszen Gyurikámmal mi nagyon csendes emberek vagyunk, nem sok vizet zavarunk. A ház életében szeretnénk aktívan részt venni, ha például a lakásunkkal összefüggésben kisebb javítási munkák keletkeznek, azt megcsináltatjuk, odafigyelünk egymásra” – mondta a Borsnak Balázs Klári, majd így folytatta.

„Gyurikám még egy kicsit szomorkodik néha, hiányzik neki a villa, mégiscsak 30 évet életünk ott. De tudom, hogy meg fogja szokni ezt a gyönyörű lakást is, hiszen kényelmesen vagyunk itt. Gyuri egyébként mindennap ül a szobabiciklijén, és bámulja a csodálatos kilátást. Ilyenkor látom rajta, hogy boldog, egyszóval jó helyünk lesz nekünk itt.

A Korda Villa tehát üresen áll, az AcNews információja szerint még mindig eladó. Azonban az ingatlanpiac egy éve nem mozdul, egyszerűen nincs komoly érdeklődő az ilyen drága házakra.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés