ACNEWS

Két embert kerestek, hét halottat találtak

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Hirdetés
Ad image

Meghalt két tinédzser, akik a hétvégén tűntek el az amerikai Oklahoma államban. Holttestüket a szexuális bűnöző Jesse McFadden és négy másik férfi holttestével együtt találták meg.

A hétvégén a hatóságok két eltűnt személyről tettek közzé jelentést: Ivy Webster és Brittany Brewer „veszélyeztetettnek” számítottak, mert egy elítélt szexuális, Jesse McFadden ragadozó házában voltak.

Webster anyja azt mondta a riportereknek, hogy engedélyt adott a lányának, hogy McFadden házában éjszakázzon. De mióta a gyermeke elhagyta a házat, senki sem hallott sem a baráti társaságról, sem McFadden feleségéről, Hollyról, sem magáról McFaddenről.

Most a hatóságok legrosszabb félelmei váltak valóra.

„Mindenki meghalt” – mondta Eddy Rice Okmulgee megyei seriff.

Brittany Brewer apja a tulsai KOTV-nek elmondta, hogy a megtalált hét holttest közül, az egyik az ő lánya volt.

„Brittany egy társaságkedvelő ember volt. Őt választották Miss Henryettának… Júliusban részt vett volna a Tulsa-i szépségversenyen. És most nem fog ott lenni, mert meghalt. Elhunyt” – mondta az apa.

„A holttesteket egy Henryetta városához közeli vidéki ingatlan átkutatása során fedezték fel. A halál oka egyelőre tisztázatlan” – közölte Gerald Davidson szóvivő.

Az AP hírügynökség jelentése szerint McFaddennek hétfőn kellett volna megjelennie a bíróság előtt kiskorúval való szexuális zaklatás kísérlete és gyermekpornográfia birtoklása miatt – írja a blick.ch.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés