ACNEWS

Két ex miatt halt meg az édesanya a születésnapján

Fotó: unsplash
Fotó: unsplash
Lindaci de Carvalho a születésnapjára egy ismeretlentől bonbont kapott ajándékba. Egy végzetes vicc miatt, bár gyanús volt neki a küldemény, mégis megette. Belehalt.
Hirdetés
Ad image

Carvalho nővére most azt állítja, hogy patkányméreg nyomait fedezték fel a boncoláskor.  

A sokkoló eset előtt a brazil Carvalho állítólag halálos fenyegetéseket kapott a közösségi médiában. Sőt, a múlt szombaton egy telefonhívást is, amelyben közölték vele, hogy egy titokzatos küldeményt hagytak a nevére. Ez önmagában elég volt ahhoz, hogy Carvalho gyanakodni kezdjen, ezért a csomagot az aktuális barátja üzletében hagyta.

A nő nyomozni kezdett. Carvalho volt férje azt mondta neki, ő küldte a váratlan ajándékot. Mire Carvalho nyugodt szívvel elfogyasztotta a csokoládét.

Aztán hirtelen rosszul lett, a szemei fennakadtak, a teste pedig görcsbe rándult. Azonnal kórházba szállították, de már csak a nő halálát tudták megállapítani.

Állítólag a brazil nő fia is megkóstolta a csokoládét, de a furcsa íz miatt kiköpte azt. Carvalho volt férje pedig később riadtan elismerte, csak poénkodni akart, miszerint ő küldte az ajándékot – írja a TheSun

A rendőrök nyomozása végül Carvalho jelenlegi párjának egyik volt barátnőjéhez vezetett. Gyanujukat erősítette meg a csomag kézbesítőjének a vallomása is. A fiatal fiú felismerte a gyanúsított nőt, azt állította, ő rendelte azt a csomagot, amit aztán kiszállított Carvalhónak a születésnapján.

Ám az ügy végére még nem tett pontot a rendőrség.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés