ACNEWS

Két hét alatt kilenc halottat találtak a budapesti utcákon

Fotó. Illusztráció / Pixabay
Fotó. Illusztráció / Pixabay
A kilenc ember közül hatot alighanem úgy temetnek majd el, hogy nem fog kiderülni róluk, kik is voltak valójában.
Hirdetés
Ad image

Az elmúlt két hétben fagyhalált szenvedő hajléktalanok közül hat személyt még nem sikerült azonosítaniuk a hatóságoknak. Közterületen érte őket a halál, többségük kihűlés miatt vesztette az életét – tudta meg a 24.hu.

December elsején a Péterfy Sándor utcai kórházban vesztette életét egy hajléktalan, akit kihűlés miatt vittek kórházba a mentők az Örs vezér téri aluljáróból. A járőrök két nappal később Óbudán bukkantak egy ismeretlen férfi holttestére.

Aztán két napra rá a Móricz Zsigmond körtéri villamosmegállóból szállítottak kórházba egy súlyosan kihűlt férfit, de nem tudták már megmenteni az életét. December hatodikán a XV. kerületi Károlyi Sándor utca végét követő erdős területen fagyott halálra egy azonosíthatatlan férfi. Három napja, kedden egy 30 és 50 közötti férfi holttestét találták meg a XX. kerületi Köves utca közelében a közterületen. Sőt! Ugyanezen a napon egy 35–55 év közötti hajléktalant találtak Józsefvárosban – holtan.

A BRFK az idegenkezűséget, a bűncselekmény minden esetben kizárta. Közölték, nem vezetnek statisztikai kimutatást arról, hogy összesen hány hajléktalan halt meg eddig ebben a hónapban Budapesten.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés