ACNEWS

Két körözött embert fogtak el az 1-es villamos vonalán

Két körözött embert fogtak el az 1-es villamos vonalán intézkedő rendőrök - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-t.

    

Hirdetés
Ad image

Két körözött embert fogtak el az 1-es villamos vonalán intézkedő rendőrök – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-t.

    

Az utasok biztonságáért rendszeres ellenőrzést tart a közösségi közlekedési eszközökön és környezetükben a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a BKK – közölték.
Ezúttal nem volt szükség intézkedésre a járaton, az egyik megállóban ugyanakkor a rendőrök egy emberre köztisztasági szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki – írták.
A villamosvonal közelében két körözött embert fogtak el, egyet szeméremsértő viselkedés, egyet pedig koldulás szabálysértése miatt előállítottak.
Egy ember ellen szabálysértési feljelentést tettek, mert közterületen alkoholt fogyasztott, ezen kívül kilenc esetben alkalmaztak helyszíni bírságot szabálytalan gyalogosok ellen, valamint közterületi alkoholfogyasztás és köztisztasági szabálysértés miatt a múlt heti akcióban – tették hozzá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés