ACNEWS

2024. July 04.   |   Ulrik napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Két napig erőszakolták a 14 éves kislányt Tiszavasváriban

Fotó: TV2 Tények
Fotó: TV2 Tények
A 30 év körüli férfiakat a bíróság letartóztatta, miután a fogvatartott kislány megszökött tőlük és a rendőrségig meg sem állt.
Hirdetés
Ad image

Két napig fogva tartott és megerőszakolt egy 14 éves kislányt két, 30 év körüli férfi Tiszavasváriban, a bíróság letartóztatta mindkettőt. Egyikük korábban egy párt alkotott a gyereklánnyal. Ő volt az, aki az utcán leszólította és arra kényszerítette, hogy üljön az autójába. Ezután a lakására vitte – adta hírül a Tények. A tini végül elmenekült és feljelentést tett, de az egyik elkövető nagymamája szerint csak kitalálta az egészet.

Borsodi-Buss Emese Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője elmondta. a támadó a kislányt késsel fenyegette, hogy vele maradjon a lakásban. Eladta a tini telefonját, az árából drogot vett, majd a lányt arra kényszerítette, hogy menjenek el egy barátjához.

Ott kezdődött az igazi rémálom. A két férfi két napon keresztül erőszakolta a lányt, aki azért tűrte, amit vele tettek, mert félt, hogy megölik. Amikor látta, hogy a bódult férfiak nyitva hagyták az ajtót, elmenekült. Az áldozat egyenesen a rendőrségre ment, ahol feljelentést tett. A bíróság előtt egyikük azzal védekezett, hogy nem követett el erőszakot, mert cserben hagyta őt a férfiassága. Ha elítélik bebizonyosodik a két férfi a bűnössége, akár 10 év börtönbüntetést is kaphatnak. A videót Ide Kattintva tekintheti meg.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés