ACNEWS

Két szépségkirálynője lett Kőszegnek, elindult Viki tündérmeséje

Elkezdődött Viki és Nara tündérmeséje Fotó: Little Miss Hungary
Elkezdődött Viki és Nara tündérmeséje Fotó: Little Miss Hungary
A festői szépségű magyar városkában élő László Viktória és kislánya, Nara egyszerre kapta meg a királynői koronát.
Hirdetés
Ad image

Megpördült a világ Vikivel, a 35 éves meseszép, kőszegi anyukával. Hogy anya és lánya ne unatkozzon az elkövetkező időszakban, arról a férje, Sanya gondoskodott. Ugyanis benevezte őket egy online szépségversenyre, aminek a döntőjét Budapesten, az az Aquincum hotelben tartották. Valahogy így indult Viki tündérmeséje…

Sanya nemcsak a kislányukat, Narát, de titokban a feleségét, Vikit is benevezte Fotó: Little Miss Hungary

„A férjem, Sanya titokban benevezett  az Anyuka Szépe, a kislányunkat pedig a Magyarország Gyermek Szépe versenyre. Bízott benne, hogy megnyerjük – mesélte az AcNews-nak László Viktória. – Úgy voltam vele, egy próbát megér. De azt, hogy a sztárokból álló a zsűri nemcsak a kislányomat, hanem az anyukák közül engem lát majd a legszebbnek, az eszembe se jutott.”

Viki addig is királynő volt, csak épp otthon. Férje a megismerkedésük óta királynőként kezelte. Állandóan dicsérte, bókolt neki. Azt is lelkesen támogatta, ha Vikinek kedve szottyant rá, megvegye magának a legszebb ruhákat.

Anya és lánya Barbie ruhában

„Amikor elindultunk Kőszegről a 240 kilométerre lévő fővárosi döntőre, eszembe se jutott, hogy elvesztegetett idő vagy kidobott pénz lenne. Bíztam benne, hogy a kislányomnak, Narának élményt szerzünk vele, és ez bőven elég” – folytatta Viki.

Amikor megérkeztek a hotelbe, Viki rózsaszín-fehér Barbie-szettbe öltöztette a kislányát. Mint mondta, nagyon jól ment a szőke hajához ez a szín. Nem volt bonyolult a koreográfia, együtt, kézen fogva bevonultak a kifutóra. Nagy tapsot kaptak a közönségtől. Nara másodszorra piros tüllszoknyában és fehér felsőben lejtett végig, közben még saját magát is megtapsolta. A harmadik bevonuláson Nara már fekete harisnyában, fekete felsőben és szoknyába, fekete bakancsban és sapkában pózolt. Ami jól állt a szőke hajához és a kék szeméhez. 

Megpördült a világ Vikivel, kinyíltak előtte a divatvilág kapui Fotó: Little Miss Hungary

Viki előbb szintén Barbie-szettben, majd egy elegáns piros ruhában állt a zsűri elé. Aztán fekete nadrágban, fehér felsőben, ugyanilyen színű bőrkabátban bakancsban pózolt, majd egy farmerben és fehér felsőben állt a zsűri elé. Szebbnél-szebb anyukák voltak a versenytársai, végül győztesként az ő nevét jelentették be.

Kiszel Tünde adta át a koronát

„Meglepődtem, hogy én lettem az Anyuka Szépe. Kiszel Tünde adta át nekem a szalagot és a fejdíszt. Nagyon boldog voltam, a kislányom is ott állt mellettem, tátott szájjal figyelte, hogy anya is kapott koronát” – emlékezett a történtekre Viki. Akinek a zsűriben ülő Kiszel Tündén és lányán, Donatellán kívül a többi anyuka is gratulált.

A 35 éves Viki képviseli Magyarországot a portugáliai világdöntőn Fotó: Little Miss Hungary

Azóta megpördült a világ a kőszegi családdal. Tegnap egy budapesti divatfotózáson vettek részt, utána tévéfelvételre rohantak. A jövő héten már az európai divat egyik fővárosában, Londonban lesz anya-lánya újabb közös fotózása. Majd októberben Dubajban állnak ismét a fotósok kamerája elé. Viki jövő tavasszal Portugáliába utazik az Anyuka Szépe világdöntőjére. A hová természetesen Nara is elkíséri majd, mert ott is közös fotózás vár rájuk.

„Tizennégy éve vagyok kozmetikus és műkörmös Bükön, imádom a munkámat, nem hagynám ott a szalonomat semmiért. A győztes döntő után beültünk Budapest legjobb éttermébe ebédelni, és megünnepeltük a dupla koronát. Mire hazaértünk, Kőszegen szinte mindenki tudta már a nagy hírt: két szépségkirálynője lett a városnak.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés